Sløjfer

mandag den 14. juni 2010

To en halv time til ferie

Klokken er 03:30, jeg kan efterhånden 'lugte' ferien. Det har været en hektisk weekend, og jeg bestemt ikke sovet timerne væk.
Om et par timer har jeg fri, hunden skal luftes, og så er det om at komme i køjen. Det bliver en travl dag, har mange ting, der skal ordnes, inden jeg rejser - og det gør jeg allerede tirsdag formiddag, hunden skal passes hos min datter i København, og så får jeg jo også hilst på mit skønne barnebarn.
Der holdes dog pause fra kl 13:30 og et par timer frem, skal liiige se Danmark-Holland

lørdag den 12. juni 2010

Min bøn er hørt

Mit nye pas er ankommet. Dét kalder jeg da hurtig ekspedition. Ferien er bestilt, en uge i
AL NABILA GRAND MAKADY RED SEA EGYPT, hold da op, hvor jeg glæder mig.
Vi rejser på torsdag; det holder mig oppe denne weekend, hvor jeg arbejder tre x 18-06. Godt jeg har mørklægningsgardin i mit soveværelse, så jeg kan få sovet noget mellem vagterne.

onsdag den 9. juni 2010

Et lille, hurtigt arbejde

Jeg kender en dejlig kvinde, som er fuldstændig vild med sport, så i anledning af VM, som jo starter om få dage, har jeg hæklet dette armbånd til hende, så hun er klædt på til at støtte Danmarksøndag den 6. juni 2010

Arbejdsweekend

Jeg har været på arbejde hele weekenden, 06-18 både lørdag og søndag. Til gengæld holder jeg så fri de næste fire dage.
Mandag vil jeg skynde mig til fotograf for at få taget nyt pasbillede, derefter straks til Borgerservice og bestille passet, som jeg meget gerne vil bruge hurtigst muligt. Jeg har nemlig to ugers fri om ikke så længe; det var ikke meningen, jeg skulle rejse, men der er simpelthen så mange gode tilbud lige nu, at det er svært at blive hjemme
Kære Borgerservice: hjælp mig