Sløjfer

mandag den 27. september 2010

Gammel kending

Efter have set en masse forskellige udgaver af Det Royale Sjal, fik jeg selv lyst til at strikke et. Mit blev 'Det, der ligner', opskriften fandt jeg hos http://www.slagtenhelligko.dk/ Jeg synes nu ikke, mit blev helt som forventet, men det har måske noget med garnvalget at gøre.

Sjalet er strikket af en tråd New Zealandsk lammeuld og en meget tynd uldtråd af ukendt oprindelse;
og det vejer 206 gr

lørdag den 18. september 2010

I sidste årtusinde

I mine meget unge dage, var jeg udstationeret til Færøerne som konstabel i Flyvevåbnet.

 I dag afholder vi den årlige generalforsamling i Soldaterforeningen Mjørkadalur. Sædvanen tro, bliver det en kort generalforsamling; der skal snakkes, grines og udveksles soldaterhistorier til den lyse morgen. Hold da op, hvor jeg glæder mig.

fredag den 17. september 2010

Endnu en vest

                         Denne gang i  Navia


Jeg har brugt 167 gr 3-trådet Navia. Opskriften er fra Navia hæfte nr 6

tirsdag den 14. september 2010

Filtet vest


Det orange garn jeg købte i Lemvig er nu omsat til en filtet vest. Den blev filtet en anelse for meget, derfor bliver den vist frem på Gitte, som er et par numre mindre end mig. Især skulderen er blevet for smal til mig.
'Dutterne' for neden og på kraven er fremkommet ved at binde mønter fast, mens vesten stadig var våd

søndag den 12. september 2010

På arbejde

Første uge efter ferien er gået. Jeg har arbejdet om natten man-tors, holdt fri fredag og lørdag, og i dag er jeg på overarbejde fra 06-18. En lang, men forhåbentlig rolig dag, som giver masser af gode timer på afspadseringskontoen.

lørdag den 4. september 2010

Fantastisk smukke pinde

Torsdag modtog jeg dem endelig - denne smukke æske indeholder de KnitPro-pinde, jeg forelskede mig i ved første øjekast. Købt hos www.byslavi.dk/.
Jeg bestilte dem sammen med en veninde. Desværre havde Slavi kun ét sæt på lager, det lod jeg veninden få, da jeg alligevel skulle på ferie. Mens jeg var væk, ankom det andet sæt, som jeg fik i hænderne i torsdags, da jeg mødtes med Gitte.Mon ikke min strikkehastighed bliver fordoblet med disse pinde? Jeg tror det. De første er taget i brug, de skal nu lynstrikke Regndråber fra Annette Danielsen - uden dråberne