Sløjfer

fredag den 29. april 2011

Ferie og Færøerne

Jeg har fri i næste uge, og i morgen kører jeg omborg på Norröna til Færøerne. Vi er 42, der skal følges ad, så der er vist ingen tvivl om, det bliver en fantastisk tur.
Vi har alle arbejdet det samme sted, dog fordelt over 30-40 år, så vi kender ikke alle hinanden, men mon ikke, vi får snakket en del 'gamle dage' .
Vi har planer om at køre på seightseeing på de smukke øer, og onsdag holder vi fest med endnu 40 tidligere kolleger
Hold da op hvor jeg glæder mig til den tur.

Her Saksun, et af de utallige smukke steder på Færøerne

onsdag den 27. april 2011

Som tidligere skrevet

havde jeg besøg af min dejlige Datter og den skønne Sveske i dagene op til Påske. Her er lige et billede af Svesken og den meget stolte Mormor

tirsdag den 26. april 2011

Det var dén Påske!

Påsken i år har stået en del i arbejdets tegn. Jeg havde fri torsdag, arbejdede 18-06 fredag og sov det halve af lørdagen.
Søndag kørte jeg til stranden, så Simba kunne komme ud at bade. Hold da op, hvor han nød det, og da vi kom hjem, gik han direkte i sin kurv og lagde sig til at sove.
Mandag var jeg igen på arbejde 06-18 - tja, så var Påsken gået.
Heldigvis starter jeg en uges ferie fra torsdag eftermiddag - jeg glæder mig

mandag den 18. april 2011

Før Påske besøg

Fredag sidst på eftermiddagen hentede jeg min Datter og Svesken i Aalborg Lufthavn. Jeg har ikke set dem siden januar, så Svesken var da også lidt tilbageholdende. Måtte dog gerne holde hende, bare hun stadig kunne se sin mor.
Lørdag morgen havde hun en forfærdelig hoste, og efter middagsluren var det helt galt. Hun lød som en søløve og kunne næsten ikke trække vejret. Vi kørte til vagtlægen, som efter et check sendte os videre til børneafdelingen, som konstaterede falsk strubehoste.
Efter flere undersøgelser og medicin bl.a. i maske, kunne vi tage hjem - otte timer tog det, så vi var noget trætte alle tre, og Svesken faldt da også straks i søvn. Nu har hun det fint bortset fra en grim hoste, som forhåbentlig snart forsvinder.

torsdag den 14. april 2011

Osse mig

Jeg har overgivet mig. Jeg havde ellers besluttet, at jeg ikke ville følge trenden med at strikke Camomille, men nu kunne jeg ikke styre mig længere - heldigvis, for hold da op, hvor er det dejligt at have på.
Jeg har strikket det i to farver (kan ikke huske, hvad de hedder) højlandsgarn fra garnudsalg.dk, 4 pinde med begge farver og fire pinde med den mørkeste, og det vejer 219 gr

onsdag den 13. april 2011

Clara er klar

Endnu en Clara er færdig. Denne gang er den strikket i alfarød højlandsuld fra garnudsalg.dk. der er brugt 44 gr til str 1½ år