Sløjfer

mandag den 29. august 2011

Endelig min tur

Min ferie er lige begyndt. Mens de fleste andre nød friheden, passede jeg mit job, men nu er det så min tur. Tre ugers frihed venter forude. Jeg har været på arbejde hele weekenden, så i dag var min første fridag - og jeg har i høj grad slappet af, sovet til middag og strikket.
De næste par dage vil jeg nyde dagene herhjemme, inden jeg kører til Sjælland på fredag.
Hold da op, hvor jeg trænger til denne ferie

lørdag den 27. august 2011

Torden og lynild

Jeg skal love for, det har lynet og tordnet over Aalborg i nat. Jeg vågnede ved et ordentligt skrald og hørte regnen piske ned.
Heldigvis har jeg endelig fået nyt tag på, og alle de 'fine' plasticbøtter, som jeg før har skrevet om her er væk fra vindueskarmen. Taget har bestået testen, alt var tørt indenfor her til morgen

tirsdag den 23. august 2011

Sjal fra Rasmilla


Mit første sjal fra Rasmilla er færdigt. Det blev ikke helt så stort, som jeg havde regnet med, jeg løb nemlig tør for bundfarven, inden alle striberne var strikkede. Det voksede dog en anelse efter en kort opskylning, og da det er superblødt, er jeg sikker på, jeg kommer til at bruge det ret meget.
Sjalet er strikket i Rasminas yndlingsgarn

mandag den 22. august 2011

Fiona til SveskenDa Datteren og Svesken var på besøg blev der bestilt kjole til Svesken. Det blev Fiona, her strikket i Mandarin Petit i str 2 år

lørdag den 20. august 2011

Så kom Björk på banen


Björk har været undervejs et stykke tid, de sidste 14 dage har den bare manglet knapper. Den er strikket på bestilling og skal lune en lille pige, som har fødselsdag om en uge.
Opskrift fra Rasmilla og strikket i to-trådet Navia på p 3½.

tirsdag den 9. august 2011

Endnu en lille vest


Denne gang i str. ca 3-4 år. Mayflower Cotton 8, ren bomuld, og den vejer 91 gr

torsdag den 4. august 2011

Er her stadig

Jeg er her skam endnu. De seneste fem dage har jeg haft besøg af Datteren og Svesken, så der er ikke brugt meget tid ved min PC. I stedet er der blevet badet, hygget, leget og snakket, det har været rigtig dejligt.