Sløjfer

mandag den 28. november 2011

Weekend i København

Svesken fyldte to år i fredags, så efter 1½ times søvn fredag morgen (var på job til kl 06) tog jeg toget til Hovedstaden med favnen fuld af gaver + 24 pakker til Sveskens julekalender.
Lørdag blev fødselsdagen holdt i et selskabslokale specielt til børnefødselsdage med hopperum, filmrum og diskotek. 25 børn og voksne var vi, så der var liv og latter hele eftermiddagen; dejligt
Søndag sidst på eftermiddagen skulle jeg så hjem med fly - og sikke en tur. Vejret var stadig nogenlunde fint i København, men jeg skal love for, det så anderledes i Aalborg, så vi fik noget af en hoppetur og piloten måtte bruge to forsøg for at få os ned. Kort efter lukkede lufthavnen; jeg er glad for, jeg nåede hjem.

tirsdag den 15. november 2011

Naviatrøje


Endnu en bestilling er færdig og klar til afsendelse. Eller, næsten klar til afsendelse. Da jeg satte trøjen på ginen, opdagede jeg til min skræk, at de sidste par cm på kraven var i en anden indfarvning end resten af trøjen. Nu er trøjen gået igennem, og det lader til, at jeg er sluppet med skrækken og de fire cm i kraven.
Trøjen er strikket i 3-tråds Navia, opskriften er fra Navia katalog nr 13