Sløjfer

søndag den 29. januar 2012

Tillykke med guldet til håndboldherrerne

Så lykkedes det alligevel, Danmark vandt guldet i herrernes håndbold-EM. Der var ikke meget, der tydede på det for en uge siden, men jeg skal love for, de kom godt igen.
Nu vil jeg så se frem til EM i fodbold og OL, og herhjemme starter SAS-ligaen snart, så der kommer ikke til at mangle sport i TV foreløbig :)

torsdag den 26. januar 2012

Pigetrøje med hulmønster


Jeg har længe haft kig på den trøje, som jeg synes, er rigtig skøn. Jeg fik endelig fat i opskrift og garn hos Bindestuen i Saltum. Normalt strikker jeg ikke til Svesken, uden Datteren selv har valgt, så måske er den slet ikke noget for hende, men så må den bare til salg på Amio.dk.
Jeg har endnu ikke sat knapper i, hvis Datteren vil have trøjen til Svesken, kan hun få lov til at bestemme.

Trøjen er strikket i Mini Duett, og vejer 121 gr

lørdag den 21. januar 2012

Halsrør

Næsten uanset, hvor man kigger for tiden, ses der halsrør i mange udgaver. Nu har jeg også strikket et. Det bliver dog aldrig til mig. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at tage det på, så det ser pænt ud. Selv fotograferingen gav udfordringer, derfor får I det hængende på en bøjle.


Det er strikket i Alpaca fra Garnstudio og er endt ud i 205 gr blødhed. Opskriften har jeg herfra - jeg læste dog ikke opskriften ordentligt, så der er lidt længere mellem mine hulmønstre, end der skulle være.

tirsdag den 17. januar 2012

Amanda er færdig


Endelig er Amanda blevet færdig. Den har drillet mig, har den. Ikke fordi, den har været svær at strikke, men den har været alt for længe undervejs. Først brugte jeg for tykt garn, senere strikkede jeg derudaf uden at læse opskriften ordentligt. Nu er det hele glemt, trøjen kan afleveres til en særdeles tålmodig kvinde, der har ventet og ventet.

Trøjen er strikket i Holst Garn, to tråde marineblå, ca 475 gr.

mandag den 9. januar 2012

Godt Nytår !!

Bedre sent end aldrig.
Jeg gav min gamle PC væk lige før Jul, og det er først nu, jeg har fået købt en ny, så jeg kan få opdateret lidt her.
Mens jeg prøver at få lidt strik færdigt til fotografering, får I lige et par billeder af Svesken:


Her er jeg selv med Svesken til hendes to-års fødselsdag den 25. november


Simba er ikke så vild med Svesken, så her gør hun sig til ved at fodre ham med godter, det hjælper altid