Sløjfer

onsdag den 25. april 2012

Det halve Kongerige endnu engang


Jeg bruger trods alt ikke al min tid i et P-hus; der er skam også tid til at strikke.
Det halve Kongerige er strikket som en fødselsdagsgave til én, jeg normalt ikke er på gaver med, men i år var det en rund dag, og det synes jeg da må udløse lidt at varme skuldrene med.
Sjalet er strikket i én-trådet Navia på p. 5, og det vejer ca 180 gr.

tirsdag den 24. april 2012

Nu må det da snart være nok

Min dejlige datter har fødselsdag i morgen, og på lørdag kører jeg til København og fejrer den med hende.
I dag tog jeg afsted for at købe gaver til hende. Troede jeg; for i vores lille provinsby - ja, det er Aalborg, jeg taler om - kan man bestemt ikke få lige det, man gerne vil have. Nå, det ordner jeg på anden måde.
Som sædvanlig parkerede jeg i P-huset (der hvor jeg måtte låne penge for at få bilen ud fra), og denne gang ville bilen ikke starte, da jeg skulle hjem.. grrrrrrrr.
Jeg troede, det var batteriet, der var dødt, så jeg ringede til en rigtig god ven, som straks kom med et nyt batteri og fik det gamle skiftet. Det hjalp bare ikke. Måtte have fat på Tophjælp, hvorfra den stakkels mand måtte skubbe bilen og jeg fra 4. og ned, hvor hans bil stod; det er nemlig ikke muligt at komme rundt med en bil på slæb i sådan et P-hus.
Nu står min bil på værkstedet, hvor dommen falder i morgen. Indtil da må jeg tage bussen, hvor sidste afgang kører næsten fem kvarter, før jeg får fri.
Nu må der da snart komme noget godt blæsende min vej :)

søndag den 22. april 2012

ØV

Jeg kan ikke lige det nye udseende på min blog. Listen over blogge, jeg følger, er væk og ligeså er mit link til Picasa, hvor jeg gemmer alle mine billeder.
Det er godt, jeg snart skal besøge min datter, hun plejer at have styr på det, håber hun kan få et ordentligt udseende tilbage her

tirsdag den 17. april 2012

Flere slags lopper

Ikke alle lopper er lige velkomne i mit hjem. Desværre er min dejlige hund ekspert i at rage den kedelige slags til sig, så endnu engang kører støvsuger og vaskemaskine om kamp, mens den stakkels hund bliver dryppet i nakken og fodret med piller til at slå levende lopper ihjel og andre til at forhindre flere i at udklækkes; det er en langsommelig affære, men forhåbentlig lykkes det også denne gang at udrydde de ubudne 'gæster'

fredag den 13. april 2012

Ikke min dag i dag

Jeg har været til kontrol hos tandlægen i dag, det gik rigtig godt og var allerede betalt.
Bagefter gik jeg i Designværkstedet for at købe garn til Frøken Sommer. Da jeg skulle betale, opdagede jeg, at jeg manglede min pung. Ikke nok med, at jeg ikke kunne betale mit garn, jeg kunne heller ikke få min bil ud af parkeringshuset.
Straks fik jeg stukket penge i hånden - af en af de meget, meget søde kvinder, der arbejder i Designværkstedet, så jeg kunne betale min parkering, køre hjem og hente min pung og komme tilbage og hente mit garn.
På vej til P-huset kom jeg i tanke om, at banken lå i nærheden, de var så venlige at udbetale penge på mit 'glatte' ansigt, så jeg kunne få mit garn med hjem med det samme.
Da jeg skulle ud af P-huset, ville automaten ikke tage min 100 kr-seddel, så jeg måtte finde en medarbejder, der kunne veksle, så jeg kunne komme ud.
Kl. 18 møder jeg på arbejde i 12 timer, gad vide, hvordan det kommer til at gå?

fredag den 6. april 2012

Sommervest til Svesken


En hurtig sommervest er røget af pindene. Jeg har strikket i ganske almindeligt bomuldsgarn 8/4 med dobbelt tråd på p 5, 58 gr. brugte jeg. Vesten er ikke så bred, som den ser ud til på billedet, den er til gengæld ret kort.
Opskriften har jeg fundet på Femina.dk. Både garn og knapper er fra Stof & Stil

onsdag den 4. april 2012

Svesken


Nyeste billede af Svesken; jeg kan bruge rigtig lang tid på at se hende i øjnene

tirsdag den 3. april 2012

Hurtig bluse i 3-trådet


Det sidste af det 3-trådede Navia, jeg havde med hjem fra Færøerne denne gang, er nu omsat i denne enkle bluse med raglanærmer. Jeg har strikket på p 8 og har brugt ca 325 gr