Sløjfer

mandag den 28. maj 2012

Sol, varme og Vesterhavet

Igår besøgte jeg en god veninde i Bjergby (Hjørring). Efter lidt koldt til ganen og lidt strikkerier, blev vi enige om at køre til stranden.
Vi kørte ud til Tversted-søerne, her summede det af liv. Vi fulgte en sti forbi søerne og ned til Vesterhavet, hvor min varme hund fik lov til at boltre sig i bølgerne.Bagefter rullede det skønne væsen sig i sand - der er jo ikke noget bedre end en våd hundepels fyldt med sand.
Heldigvis tørrer han jo igen - og han hyggede sig gevaldigt; det var det vigtigste.
Nårh ja, vi hyggede os bestemt også, selvom vi kun dyppede fødderne i det endnu kolde vand.


  

fredag den 25. maj 2012

Gammelt, træt skrog

Jeg indrømmer blankt, jeg er vild med sommer, men lige nu er det simpelthen for varmt til mig. Selv en gåtur med hunden tager pusten fra mig.
Haven er ved at drukne i ukrudt, men varme og en gammel ryg holder mig fra at gøre noget ved det. Samvittigheden har længe været sort som kul, og nu har jeg taget konsekvensen og har ringet til et firma, der formidler haveservice; nu håber jeg så, de kan passe min have ind i deres andre gøremål.
Og nårh ja, så er jeg ramt af heftige hedeture, så jeg hopper under en kølig bruser flere gange om dagen. Jeg strikker dog stadig, og lige om lidt viser jeg også lidt frem - jeg skal bare lige finde et køligt sted at tage billeder • lørdag den 12. maj 2012

  Saltum venter

  Som I ved, er uldfestivalen i Saltum nu skudt i gang. Om lidt vil jeg starte bilen og komme afsted - så må det vise sig, om jeg kan styre mine indkøb igen i dag :)

  fredag den 11. maj 2012

  Hvem tror jeg, jeg er - og fristelser

  Som skrevet tidligere kom min veninde til morgenkaffe. Efter snak, kaffe og et par pinde på strikketøjet, blev vi enige om, at vi ligeså godt kunne køre til Garnudsalg og se og røre ved alt det skønne garn.
  Da vi kom frem, var der ikke et øje. Liselotte kom ud i det samme - og kunne fortælle, at de altså først åbnede kl. 12 (kl. var ca. 10:30). Vi havde læst forkert, det var kun lørdag og søndag, de åbnede kl. 10.
  Vi fik heldigvis lov at komme ind alligevel, og fristelserne var store.


  Jeg beherskede mig dog. Ikke af mangel på fristelser, men fordi fornuften tog over. Ca 400 gr. af den gule uld til en cardigan, og ca. 1 kg af den blå, som jeg bare ikke kunne lade ligge.

  I uldens tegn, i dag og i morgen

  Om et øjeblik kommer min veninde fra Hjørring til kaffe og snak.
  Bagefter går turen til garnudsalg, hvor vi med garanti bliver fristet af de mange skønne garner. Jeg har planer om indkøb til et par cardigans til at bruge over alle mine sommerkjoler.
  Måske ses vi?
  I morgen kører jeg til Saltum, og mon ikke jeg atter bliver fristet.

  fredag den 4. maj 2012

  Billeder fra Færøerne 2012


  Billeder fra min tur til Færøerne marts 2012. Læg bl.a. mærke til de nysgerrige får, der kigger ud fra deres skjul for regnen. Jeg fik øje på et enkelt får, da vi kørte forbi, men da vi stoppede, dukkede de andre op for at kigge med


  Aalborg, København, Køge, Slagelse, Aalborg

  Jeg kom hjem fra København i går.
  Min datter fyldte år i sidste uge, så jeg pakkede hund og gaver og kørte til boller,  kage og godt selskab, straks jeg stod op i lørdags.
  Søndag tog vi til Designerlagersalg i Forum. To par sko og en hverdagstaske kom med mig hjem. På vej hjem gik vi en tur i Magasin, som lige havde startet Super Bazar, her købte jeg et sæt undertøj med 25 % rabat, så det var en dyr men dejlig dag.
  Tirsdag drak jeg kaffe med en god jysk veninde, som er bosat i Hørsholm. Vi ses ikke så tit, så det er altid hyggeligt, når vi kan mødes og få en god snak over et par kander kaffe.
  Efter hyggelige dage i selskab med datter og Svesken, besøgte jeg en dejlig veninde i Køge. Masser af snak, grin, god mad, øl og en overnatning blev det til.
  På vej hjem torsdag nåede jeg lige omkring en rigtig god ven i Slagelse, og så gik turen ellers nordpå.
  Jeg sætter meget stor pris på disse uger, hvor jeg har muligheden for at komme på besøg hos mennesker, jeg ser alt for lidt til.
  Weekenden står på arbejde, 12 timer lørdag, det samme søndag.