Sløjfer

lørdag den 28. juli 2012

Den gule trøje


I søndags fik den gule trøje ny ejermand i Paris - nu er min helt egen gule trøje færdig. Den er strikket i det smukke garn, jeg købte hos Weller til Saltumfestivalen. Opskriften har jeg fundet på Drops
112 gr vejer den, nu går jagten ind på smukke knapper dertil

fredag den 20. juli 2012

Karla


Karla er næsten færdig. Den har været en fornøjelse at strikke, udpræget TV-strik. Så snart halskanten var strikket, prøvede jeg den på. Den passer perfekt - men den er ALT for kort, den når mig kun til midt på lårene, og det går altså ikke.
Kan det lade sig gøre at forlænge den i den nederste kant, så det bliver pænt? Ellers ryger den til salg, jeg orker ikke at pille det hele op igen.

Karla er strikket i Rasmillas Luksusgarn, og jeg har brugt 4 ngl i fv Kul og et ngl i fv Sand

Snart weekend

Om ca tre timer går jeg på weekend. Det har været en rolig uge på jobbet, alligevel er jeg træt. Hele ugen har uret kimet ubarmhjertigt kl 04:10 (det burde egentlig være forbudt), så nu ser jeg frem til et par rolige dage, hvor jeg vil nyde at sove længe.
Bortset fra lidt havearbejde har jeg ikke lagt planer, så mon ikke der kan blive tid til at få kigget den lille Bernina efter i sømmene

Rigtig god weekend til jer alle

søndag den 15. juli 2012

En lille Bernina er flyttet ind


Datteren har længe ønsket sig en overlocker. Sidst hun havde fødselsdag, gav jeg hende et gavekort til Kjærgaard Symaskiner. Hun har checket på nettet og spurgt omkring, hvilken maskine, hun skulle investere i. Da jeg besøgte hende for to uger siden, havde hun besluttet sig for en Bernina 700D. Hun fik en snak med forretningen i Hjørring, og da hun bestilte, fik jeg hende til at bestille en til mig også. Jeg vil gerne sy mere, end jeg gør, og nu er der vist ingen undskyldning - det skal da lige være, hvis jeg ikke kan finde ud af at bruge den.


Ellers har det været en sej uge; efter et fald kom min far i aflastning i tirsdags, han kan ikke stå på sine ben og derfor heller ikke længere klare sig selv. Min mor har været plaget af dårlig samvittighed over ikke at kunne klare at passe ham; nu må tiden vise, om han bliver klar til at komme hjem igen.

mandag den 2. juli 2012

Madonna venter i Parken

Jeg har ikke ferie før midt i august, men da jeg har arbejdet hele weekenden, har jeg nogle dage fri. Nu er bilen pakket, og jeg er ved at være klar til at køre til København, hvor Datteren og jeg skal i Parken og høre Madonna i aften.
De næste par dage er der dømt hygge med Datteren og Svesken, og på vej hjem et kort besøg hos en god veninde i Køge, inden jeg atter vender snuden mod Nordjylland, da jeg skal på job igen næste weekend.
Karla er på pindene, det er et godt strikketøj at sidde med, når der skal snakkes igennem.

søndag den 1. juli 2012

Særdeles blød cardigan





Jeg har længe manglet en sort cardigan, men jeg synes bestemt ikke, det er det sjoveste at strikke. Nu har jeg dog endelig gjort det, og valget faldt på en Drops-model, strikket i det blødeste BabyAlpaca Silke:
Cardigan fra Drops. Ca 325 gr har jeg brugt.
Selve bullen er strikket med et lille hulmønster, bærestykket er strikket i ret med et hulmønster til sidst.
Mandag kører jeg til København, mon ikke jeg kan være heldig at finde nogle flotte knapper derovre?