Sløjfer

fredag den 28. september 2012

På pindene lige nu

Jeg har gang i mange skønne ting for tiden. 
Den grønne med de mange snoninger, er Samsø fra Kunsten at strikke en Ø; den er til mig selv.
Den sorte er Eng fra Strik Naturligvis og til en god veninde.
Den lilla er en ugletrøje til Svesken, opskriften har jeg købt på Ravelry
Verdi er lige ankommet til hjemmet, det skal omsættes til en varm trøje til en kollegas datter
Jeg kommer vist ikke til at kede mig det næste stykke tid 


tirsdag den 18. september 2012

Lidt farve i hverdagen



Jeg bruger rigtig meget cardigan, og kan næsten ikke få for mange af dem. Jeg strikket i Muskat fra Drops. Jeg strikker sjældent i ren bomuld, da jeg ikke kan få det jævnt, men denne gang er det gået fint.
Ca 545 gr har jeg brugt, opskriften er fra Kreativ Strik. Cardiganen er skøn at have på, den er en smule figurstrikket og på trods af, jeg har strikket i bomuld, er den ret varm.

mandag den 10. september 2012

Ferien er forbi, arbejdet har kaldt

Fire fantastiske ferieuger er fløjet afsted. For første gang i flere år har jeg ikke været ude at rejse, men vejret har jo været fantastisk, så det har været dejligt at være hjemme.

Den første ferieuge havde jeg jo besøg af Datteren og Svesken, hold da op, hvor jeg nød det gode selskab.

For mange år siden var jeg udstationeret som konstabel til Færøerne; vi har en skøn soldaterforening for alle, der har gjort tjeneste der gennem ca 50 år, og den første weekend i september mødtes vi til generalforsamling med efterfølgende fest. Det er altid dejligt at dele røverhistorier, som tit bliver bedre med årene.

Jeg er også blevet et år ældre i ferien. Jeg holdt ikke det store i den anledning, men dejlige gaver fik jeg alligevel, nu går jeg i hvert fald ikke ned på skønt udstyr.


Desuden fik jeg billetter til Madam Butterfly i Operaen med overnatning i København af Færingen, han ved nemlig også, hvad jeg kan lide.

I dag var så første arbejdsdag. Vækkeuret ringede kl 04:10, men da havde jeg ligget vågen en times tid af skræk for at sove over - den manglende søvn klarede jeg med en lur efter arbejde.

Gad vide, hvor længe jeg skal være på job, før jeg kan søge mere ferie? :-)