Sløjfer

mandag den 31. december 2012

Nytår2012 er ved at rinde ud. Jeg er på arbejde til kl 18; bagefter vil jeg skynde mig hjem og klæde om for at mødes med dejlige venner fra min tid på Færøerne. Vi skal holde festen i et sommerhus i Saltum; det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg har endnu ikke reflekteret over det gangne år, det må vente til i morgen, hvor jeg også vil gøre mig overvejelser over, hvad jeg gerne vil have ud af 2013.

Mit garnforbrug er dog gjort op: 33 stk strik, forbrug ialt ca 7.535 gr, hvis jeg har fået alt talt med.

Jeg sætter stor pris på mit blogger'liv'. Jeg nyder at følge med og blive inspireret. Jeg græder en tåre eller to, når I fortæller om nedture, og jeg griner højlydt, når I fortæller om opture og sjove hændelser.
Jeg sætter meget stor pris på alle de skønne kommentarer, jeg har fået i løbet af året, og jeg håber at høre mere til jer i 2013.søndag den 23. december 2012

Sne til Jul


Det har føget hele dagen, så der skulle skovles en sti, inden jeg kunne få bilen ud, så jeg kunne komme på job.
Jeg synes, det er hyggeligt med sne, men altså kun, når jeg ikke skal ud at køre. Jeg kom fint på job, men jeg skal love for, jeg skøjtede noget rundt undervejs.
I morgen må det gerne være væk for min skyld, til frokost hopper jeg på et tog til København, hvor jeg skal holde Jul med Svesken.

Rigtig glædelig Jul til jer alle

fredag den 21. december 2012

Endnu en Svesketrøje


Da jeg var på Færøerne i marts, købte jeg mønster og garn til denne varme trøje. Jeg kom også i gang, men da jeg var færdig med bullen, blev strikketøjet af en eller anden grund lagt væk; der må have været noget mere interessant, der trængte sig på.
Nu er trøjen endelig færdig, og hvis Svesken skal nå at bruge den, er det da også på høje tid.
Trøjen er strikket i 2-trådet Navia på p. 3½, og den vejer 152 gram incl. lynlås

mandag den 10. december 2012

Flere får varmet ørerneEt par piger kan snart varme ørerne med hver sin stjernehue, mens deres storebror får lidt mere mønster i sin hue.
De er alle tre strikket i Navia Duo, stjernehuerne vejer 32 og 34 gr, mens herrehuen vejer 45 gr, så der er ikke svundet meget i Navia-lageret.
Det søde dådyr fik jeg i julegave af Svesken sidste år, nu har det fået et lille hæklet halstørklæde på