Sløjfer

fredag den 27. november 2015

Frost

Der er vist ingen tvivl om, at figurerne fra Frost er gået rent ind hos piger i mange aldre.
For længe siden købte jeg et stykke stof med Frost, det er nu omsat i en t-shirt til årets pakkekalender


tirsdag den 24. november 2015

Kambur

Jeg er ved at lægge sidste hånd på kalenderpakkerne til Svesken. Som sædvanligt bliver det en blanding at købte og hjemmelavede gaver.


Svesken er ikke så vild med hverken den færøske eller uld, så jeg har strikket trøjen i Karisma fra Drops. 315 gr har jeg brugt, og jeg har strikket på p 4½.
Str 4 år i bredden og str 10 år i længden

søndag den 22. november 2015

Årets 1. julebazar

I sidste weekend var jeg til julebazar i Det færøske Hus i København.
Der var egentlig ikke meget jul over det, men der blev bl.a. solgt masser af lækker hjemmelavet strik. Normalt køber jeg ikke strik, men overskuddet skulle gå til at hjælpe færøske kvinder i 'en vanskelig situation', som de skriver på hjemmesiden. Og det ville jeg da gerne støtte (underskyldninger for at købe nyt er der mange af :-) )


Jeg købte denne skønne pude, som nu står og pynter i min gyngestol
Jeg købte også et par fine pulsvarmere til Sveskens julekalender, dem glemte jeg dog at tage billede af, inden de blev pakket ind

søndag den 15. november 2015

Der kom knapper i


Det har været svært at finde knapper til den dybrøde cardigan, jeg strikkede for nyligt. Nu har jeg sat færøknapper i (godt med lager), de er faktisk rigtig fine til Naviagarnet


Jeg har syet en t-shirt, der passer under cardiganen - den er altså flaskegrøn og har næsten samme farve som den grønne i trøjen.

Begge dele er sendt som gave til min faster, nu håber jeg bare, det hele passer