Sløjfer

torsdag den 31. december 2015

2015

2015 har været et år med store udfordringer, mange sorger men også mange glæder.
Jeg mistede mine forældre med kun tre måneders mellemrum, det var næsten ikke til at klare. Min mor døde i april, derefter gav min far op, han havde ikke lyst til at være alene, og i juli døde han også.
Efter fire måneder uden arbejde fik jeg job i Ballerup og måtte sælge mit hus i Aalborg. Heldigvis bød gode venner mig indenfor, til jeg fik købt et rækkehus i Taastrup, hvor jeg før har boet.
Weekenden før jul var jeg i Aalborg, hvor jeg mødtes med 'min' dejlige strikkegruppe; jeg er SÅ glad for, at jeg stadig får lov at deltage, selvom jeg ikke kommer så tit. Desværre endte weekenden med en opringning fra en nabo; jeg havde haft indbrud, så jeg kom hjem til et endevendt hus
En stor glæde er det dog, at jeg er kommet tæt på min datter og mit dejlige barnebarn, som jeg heldigvis ser rigtig tit.
Jeg har ikke fået strikket så meget, som jeg plejer. Jeg har dog stadig strik, jeg ikke har fået vist her, det kommer i løbet af januar.

Rigtig godt Nytår til jer alle, jeg glæder mig til at følge jer i 2016

onsdag den 9. december 2015

Öld

Det er fuldstændig umuligt at tage gode billeder for tiden. Det er stadig mørkt, når jeg kører på job, og det er mørkt igen, når jeg kører hjem.
Öld er kommet af pindene, nu skal der hæftes, klippes og strikkes kanter - men det bliver ikke før, jeg er hjemme i dagslys