Sløjfer

søndag den 26. december 2010

Stille og rolig Jul

Det er nu blevet 2. juledag. Jeg er så heldig at have min datter og Svesken hjemme i julen. Juleaften var vi hos Oldeforældrene, 1. juledag var en af mine dejlige veninder på besøg, og i dag har vi ingen planer.
Jeg skal arbejde mellem Jul og Nytår, til gengæld har jeg ryddet kalenderen for alt det meste af januar.
2010 har trukket tænder ud, også mere end sædvanligt, nu har kroppen sagt stop, der skal geares ned og måske endda tænkes helt andre muligheder i min måde at leve på.
Jeg overvejer muligheden af at søge job udenfor IT-verdenen, men der er mange ting, der skal tages hensyn til. Jeg er glad for mit job, men kan ikke længere holde til de barske arbejdstider; men hvad skal jeg så? Jeg ved det ikke, men jeg håber, jeg finder en løsning - snart.

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul og godt nytår til dig...pas på dig selv og dine!

  SvarSlet
 2. Krammi til dig og svesken. Krydser fingre for at det nye aar bringer dig raad. Lov mig at du passer paa dig selv.

  SvarSlet
 3. Ih, hvor jeg føler med dig - jeg kan kun sige, at det er fuldstændig livgivende at finde nye veje at gå - håber du får held til at gøre dét som er det rigtige for dig :-)

  Smuk stjernetrøje :-)

  Jeg vil ønske dig et rigtigt godt og lykkebringende nytår - din lille Sveske er helt vidunderlig - hun er jo også i den grad berigende i dit liv. Hvor må det være dejligt at ha´sådan et lille barnebarn :-)

  Håber at få tid til både lidt mere strik, men også blogning i det nye år :-)

  SvarSlet
 4. Tak for alle de søde ord, jeg håber, 2011 vil byde på mange gode stunder for os alle

  SvarSlet