Sløjfer

søndag den 22. maj 2011

Arbejde kontra fritid

I denne weekend har arbejdet vundet over fritiden, 2 x 12 timers arbejde, op 04:10, så er der ikke mange timer tilbage, når jeg også skal nå at sove.
Jeg har ellers en del UFO'er, der trænger til at blive gjort færdige; jeg tror, jeg vil hellige resten af maj måned til at gøre bare et par stykker færdige, eller i hvert fald lade være at starte nyt strik.
Nu tænker du måske: jaja, der er jo ikke mange dage tilbage, men ikke at starte nyt i ni dage kan altså blive svært nok for mig, især med alt det skønne garn, jeg har på lager.
Mon det kan lade sig gøre?


Dette billede er taget mod hovedingangen, lige på den anden side af glasbroen i midten bugter Limfjorden sig
Jeg sidder i højre bygning kun få meter fra fjorden

5 kommentarer:

 1. Det værste ved at have et godt garnlager er, at man alt for nemt lader sig friste til at stare nye projekter op - på den anden side kan man vel ikke leve uden det lager, vel :-D. Det er nogle lange arbejdsdage, så meget strik bliver det ikke, men jeg glæder mig til at se dine færdige projekter, når der bliver lidt mere luft i din kalender
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Ih, fristelserne er bare saa store, suk. Godt du er standhaftig.
  Hyggeligt at se hvor du tilbringer din ikke-fritid hihi.

  SvarSlet
 3. Jeg kigger forbi en dag, hvor min vej falder forbi;-)
  Selvom det nu er sjældent jeg er på de kanter - vist over et år siden det sidst skete.

  SvarSlet
 4. Linnea, du er altid velkommen

  SvarSlet
 5. Ok- så du arbejder i den flotte bygning på KMD. Der var min datters fhv. kæreste også, så jeg har mange gange hentet ham og set den flotte arkitektur både på bygningen og på de omgivende arealer. Jeg synes det er genialt fundet på. Sikke herlige ting du har slæbt med hjem fra Færørerne. Jeg tænkte først skønt og bagefter- hvor meget mon det vejer og jeg kan jo lynhurtigt regne ud, at det er ikke småting du har slæbt, men skønt når det er i hus.

  SvarSlet