Sløjfer

søndag den 22. april 2012

ØV

Jeg kan ikke lige det nye udseende på min blog. Listen over blogge, jeg følger, er væk og ligeså er mit link til Picasa, hvor jeg gemmer alle mine billeder.
Det er godt, jeg snart skal besøge min datter, hun plejer at have styr på det, håber hun kan få et ordentligt udseende tilbage her

11 kommentarer:

 1. Det var da uheldigt - godt at have døtre som er bedre end os til computer, men de er næsten opvokset med det ;) så det falder dem lettere :)
  Håber du snart får styr på både blog og Picasa - Picasa det har jeg ikke endnu, så der har jeg igen noget nyt at lære :)

  SvarSlet
 2. Hvad Søren .. har den bare lige pludselig skiftet udseende ?
  underligt. Har godt hørt andre rundt om nævne uregelmæssigheder i deres blogge. Håber du får styr på det igen.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Underligt med blog-skift - min har ændret sig derinde hvor jeg skriver beskeder - kan f.eks. Ikke mere give mine indlæg tags? Er det noget smart opdatering eller? Håber du finder vejen tilbage til bloggen lige som du vil have den:-)

  SvarSlet
 4. Du må over til datteren, så hun kan få opklaret om det er noget som kan ændres tilbage eller du skal igang med at lave nye blogvenner tø hø... vi får se :)) Håber det bedste for dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Da jeg gik i seng i aftes, så bloggen normal ud, nu til morgen så den helt anderledes ud. Jeg kan f.eks. ikke se jeres billeder ved kommentarerne mere, og det smarte med at kunne svare hver enkelt er væk.
  Min datter er ikke bare bedre til det her, hendes tålmodighed er MEGET større end min

  SvarSlet
 6. Min er også ændret.... dog kun hvor man skriver indlæg.... håber du får problemet løst!

  SvarSlet
 7. Jeg synes der er mange der har problemer...godt vi har døtre...

  SvarSlet
 8. Åh, jeg håber du få detaljerne tilbage! Tak for den dejlige og venlige bemærkninger om min nederdel. (Jeg bruger en google oversættelse ;) da jeg ikke er så klog at tale dansk)

  SvarSlet
 9. Øv,øv hvor træls...det er SÅ ærgerligt når "skidtet" ikke virker.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 10. Åh ha da; det skal bare virke... Jeg har også oplevet ændringer i bloglisten, så nogle af dem jeg fulgte er ganske enkelt væk; det går lidt langsomt med at finde dem frem igen.
  Håber du snart får styr på det igen... ;)

  Britta

  SvarSlet
 11. Teknik er godt - når det virker og helst som vi ønsker det skal virke;-) Håber du og datteren får styr på din side, som du gerne vil have den:-)

  SvarSlet