Sløjfer

fredag den 21. marts 2014

Det startede ellers så godt

Ugen startede rigtig godt. Jeg kom hjem fra job mandag morgen og skulle nu nyde et par fridage.
I løbet af dagen fik Færingen et opkald, han skulle på Nordsøen onsdag morgen, så det var ikke lang tid, vi fik sammen i denne omgang.
Onsdag eftermiddag blev jeg så ringet op, min mor var kommet på sygehuset. Hun har længe haft problemer med at trække vejret, og et besøg hos lægen endte altså med en indlæggelse.
Min far ligger i en sygeseng derhjemme, det har han gjort i to år, og han kan ikke klare sig selv - overhovedet. Så med ét blev min uge noget mere travl, end jeg havde forestillet mig. Min far skal have mad og gerne lidt selskab, min mor skal besøges og have lidt selskab, og Hunden skal jo stadig luftes og også have selskab. Sammen med et par arbejdsdage, blev der pludselig nok at se til.
Heldigvis bliver min mor nu checket godt igennem, og hun får ilt, så vi satser alle på, at hun snart kommer hjem igen.
Hos mig selv flyver støvet omkring, og der bliver ikke strikket ret meget; jeg får heller ikke kigget ret mange blogindlæg, men jeg vender snart tilbage

19 kommentarer:

 1. Puh sikke en uge,men godt der trods alt bliver taget hånd om din mor,og skidt med støv und alles, det render sjovt nok ikke nogen steder. Trods alt vil jeg ønske dig en god weekend

  SvarSlet
 2. Kender selv til det med forældre, som med tiden rammes af sygdom og dertil hørende brug for hjælp og omsorg....du har da lige nok at gøre - så er der bare ikke tid til andet, for vi må bare være der, når der er brug for os. Tænker nogle gange der også er behov for at vi fik nogle omsorgsdage....til vore forældre!!! ;-) god bedring og god weekend

  SvarSlet
 3. God bedring til din mor. Nu skal du jo altså passe på du ikke tager for meget for så du bliver syg og slet ikke kan noget. Så få nu også slappet lidt af i week enden.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Puha, sikke en mundfuld. Lad støv være støv og giv dig tid til at slappe af ind imellem. God bedring til din mor og god weekend til dig :)

  SvarSlet
 5. Puha sikke noget. Rigtig god bedring med din mor. Håber du får en rolig weekend ;-)

  SvarSlet
 6. Sådan er livet jo desværre ind i mellem! Det hele vælter samtidig, men nu lysner det forhåbentlig snart igen, så du også kan trække vejret og få lidt tid til dig selv.
  God bedring til din mor og god weekend.

  SvarSlet
 7. ja, sådan kan planer pludselig ændres, that´s life, men det udløser jo også bekymring, og tager på kræfterne. Rigtig god bedring med din mor, godt hun bliver tjekket! Håber du snart får ro på!

  SvarSlet
 8. Ja, alting kan ændres på et splitsekund. Men støvet løber ingen vegne - omsorgen for dine forældre betyder meget mere for dem og også for dig er jeg sikker på. Husk nu at passe på dig selv også.

  SvarSlet
 9. Hellere passe forældre end støvsuger. Håber alt går vel, og din mor kommer frisk hjem igen.

  SvarSlet
 10. Kram til dig Lone. Det er hårdt at være sine forældre s forældre.

  SvarSlet
 11. Hej Lone - jeg kender det alt for godt, det med at der pludselig sker noget på forældrefronten, som kuldkaster alle andre planer. God bedring til din mor - håber der snart falder ro på igen. :o)

  SvarSlet
 12. Rigtig god bedring til og med dine forældre søde Lone,det er hård når de bliver syge,men alligevel dejligt at du kan tage dig af dem og at afstanden ikke er alt for lang,men det er hårdt.
  Jeg håber der snart kommer ro din vej igen.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 13. Og saadan noget kommer sjaeldent alene. Alt hober sig op ikk???
  Stakkel dig, du maa have haft turbo paa. Haaber saa at du kan faa dig nogle velfortjente puste-ud-dage bagefter.
  Rigtig god bedring til dine foraeldre.

  SvarSlet
 14. Ih du godeste, sikke en forskrækkelse. Jeg håber din mor kommer sig og får lidt lettere ved at trække vejret fremover. Det er vel nok godt at dine forældre har dig i sådan en situation.

  SvarSlet
 15. Jeg vil bare ønske rigtig god bedring til både din far og mor - de må være meget glade for at du er i nærheden!

  SvarSlet
 16. Bedste ønsker for at der kommer ro på i familien. Med aldrende forældre kan ens planer gå op i røg på et opkald!
  Pyt med nullermandsbrigaden, når man ved hvordan de er ankommet!

  SvarSlet
 17. Du har sørme da nok at se til - og godt dine forældre har dig. Husk at passe på dig selv og nullemændene og strikketøjet får du sikkert has på senere når der igen er overskud ...

  SvarSlet
 18. God bedring til din mor.
  Jeg håber for dig, at der er faldet ro på igen!

  SvarSlet
 19. Uha som tingene pludseligt kan ændre sig. Godt, at din mor er hjemme igen.

  SvarSlet