Sløjfer

søndag den 28. september 2014

Intet er så skidt, så det ikke er godt for noget

For næsten et år siden lovede jeg at strikke en cardigan til en kollega. Jeg gik dog hurtigt i stå, jeg forstod ikke opskriften, og den blev smidt hen i et hjørne.
Efter flere måneder der, gav jeg op og fandt en ny opskrift. Selvom det ikke er frivilligt, har jeg jo nu mere strikketid, og det er faktisk lykkedes at få den færdig


396 gr Fabel Print på p. 3 - jeg glæder mig meget til at aflevere den.

24 kommentarer:

 1. Åh, det er så svært at nyde friheden, når man ikke helt ved, hvor længe den varer. Det er så ærgerligt, men sådan er de fleste af os nok indrettet - som jeg skrev i sidste kommentar, så håber jeg virkelig, du kan begynde at nyde lidt af det :-) Det er da i hvert fald skønt med mere strikketid og se nu bare en lækker trøje, der kom ud af det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan slet ikke finde ud af at gå hjemme. Nu har jeg endelig tid, men ingen penge og dårlig samvittighed - ak ja :-)
   Til gengæld er der håb om, jeg kan blive færdig med kalendergaver og julegaver i god tid i år

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå det kan være svært at nyde. Uvisheden er aldrig rar, men det er da en dejlig trøje, der er blevet færdig. Held og lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', det har jeg brug for; jobbene i min kategori hænger desværre ikke på træerne - men skønt at få 'gammelt' strik færdigt

   Slet
 3. Av det var noget jeg havde " glippet" saa jeg maatte lige et par indlaeg tilbage. Puha da. Sikke noget. Jamen er krisen slet ikke overstaaet derhjemme???? Hernede siger de "kloge" at krisen i nord-europa er overstaaet mens Frankrig foerst kommer ud af den om 40 aar. Hvem skal man tro paa?????
  Men din ufrivillige strikketid har da allerede givet pote. Sikke en laekker troeje. Den nye ejer blev vel helt fyr og flamme ikk?????
  Jeg krydser alt hvad jeg kan for en god loesning. Hvad skal jeg mest krydse for?? Nordjylland eller Storkbh?????

  SvarSlet
  Svar
  1. Well, min egen krise er i hvert fald lige begyndt :-(
   Trøjen bliver afleveret på fredag, den er bestilt, så den giver forhåbentlig ikke de store overraskelser :-)
   Det er nemmest for mig at blive i Aalborg, hvor jeg har hus - men Storkøbenhavn vil få mig nærmere Datteren og Svesken ;-)

   Slet
 4. Det er da en dejlig trøje, der er kommet ud af øgede strikketid. Men jeg håber nu alligevel, at du hurtigt får mindre strikketid igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', lige nu vil jeg gerne strikke lidt mindre, hvis det er på 'bekostning' af et job

   Slet
 5. Hej Lone - strik er godt for rigtig mange ting, og en dejlig hobby at have når man pludselig rammes af den slags omvæltninger. Jeg håber der snart lysner og nye muligheder dukker op. Cardiganen kan din kollega vist ikke undgå andet end at blive super glad for :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved da slet ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke havde mit strikketøj, og det er jo nu, mit lager kommer mig til gode :-)

   Slet
 6. Det er blevet en dejlig cardigan....
  Strik og få det bedste ud af pausen i arbejdslivet. Krydser fingre for at du får en afklaring på situationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver bedre og bedre til at sætte mig med strikketøjet, men det kribler for at komme i arbejde så hurtigt som muligt

   Slet
 7. Super fin trøje du har fået strikket, kan godt forstå du glæder dig til at aflevere den :) Godt du får noget ud af arbejdspausen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, det bliver så godt at få den ud af huset, nu har jeg vist set på den længe nok :-)

   Slet
 8. Super fin er trøjen blevet. Den bliver modtageren glad for er jeg sikker på. Ønsker for dig at din arbejdssituation afklares!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror selv, hun bliver glad for den; det håber jeg i hvert fald, for hun har godt nok ventet længe på den :-)

   Slet
 9. Det var en farverig een af slagsen:-) vi ses måske på onsdag til strikkecafe.

  SvarSlet
 10. Jeg er godt nok også kommet langt bagud med at blogge og måtte lidt tilbage i tiden. Skønt med mere strikketid men håber at der er lys forude på jobfronten. Flot trøje du har fået strikket

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er noget rod ikke at have job, det har jeg aldrig prøvet før, men det er godt at få lavet noget kreativt

   Slet
 11. Sikke nogle skønne farver- håber den bliver godt modtaget. Jeg håber meget du får held i din arbejdssøgning. Det var da forfærdeligt trist at miste sit arbejde midt i ferien, men jeg håber meget at du snart får nyt job enten det ene eller andet sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karin, selvom jeg har nok at lave, er jeg altså ikke ret god til at gå hjemme; specielt ikke når jeg ikke ved, hvordan fremtiden ser ud

   Slet
 12. Skøn cardigan. Kan kun føje mig til koret. Nyd den ekstra strikketid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'. Det er søreme godt, jeg har garn nok at tage af ;-)

   Slet