Sløjfer

mandag den 17. november 2014

Lidt flere kalenderpakker

I sidste uge var jeg i København, fem dage sammen med Datteren og Svesken kan jeg leve længe på.
Mandag hyggede jeg med Svesken, som fik en fridag fra børnehaven, og om aftenen havde min Søster og Svoger inviteret os til Mortensand hos brdr-price

De næste dage fik jeg gået en hel del, jeg havde bl.a. fornøjelsen af at aflevere Svesken i børnehave om morgenen, og bagefter osede jeg i byen. Jeg kom forbi skønne garnbutikker, helt uden at købe noget; var dog i en enkelt butik, men de havde ikke tid til at ekspedere, selvom jeg var den eneste i butikken.

Jeg fik afleveret pakkerne til julekalenderen, som sædvanlig fik jeg ikke lavet så mange selv, men måtte købe mig til en del.
Jeg fik dog lavet disse to inden jeg tog afsted
Opskriften til grisen fandt jeg hos slagtenhelligko , træerne er fundet hos bygj

12 kommentarer:

 1. Lyder hyggeligt med sådan en Kjøwenhavnertur. Den lille gris er altså bare nuttet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget af det bedste, jeg kan foretage mig, sådan at besøge mine dejlige 'tøser'

   Slet
 2. Du har da bare nydt det hele👍😊 skønt med fridage sammen med svesken og de øvrige familiemedlemmer ;-) skøn gris og flotte træer...jeg har nu klaret 65 pakker....så jeg er der næsten..godt der er en uge til de sidste for nu er det lidt sværere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er da helt vild, jeg fatter simpelthen ikke, du kan finde på til så mange pakker - skulderklap herfra

   Slet
 3. Åh det er jo Knud :o) han er en herlig lille gris. Og bare skønt med sådan en Københavnertur. Jeg nyder også at gå rundt i byen når jeg er der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er skøn. Har strikket flere, men nåede ikke at montere dem, før jeg skulle til København

   Slet
 4. Ahhh så morsom lille grisen og hyggelige træerne. Lille grisen er for nytt år??? Vi sier lykkegris :-) Jeg liker træerne. Herlig å pynte jul.
  Veldig fint at du hadde en deilig Københavnertur. Det er riktig fint en tur
  i stor byen. Dessverre julemarkedet var enda ikke. Kan du reise til julemarkedet til København? Jeg gleder meg på julemarkedet til Dresden.
  Ha en fin uke fortsatt. Vi har i morge fri dag... her i kommune.
  Klem fra Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Disse små strikkerier er til at hænge på mit barnebarns julekalender. Jeg havde en skøn tur til København, heldigvis kommer der også flotte julemarkeder omkring Aalborg, hvor jeg bor
   Dejligt med en fridag, nyd den

   Slet
 5. Det lyder som hyggelige dage. Træls, når ekspedienterne ikke har til til at "ekspedere" Hvis du skal lave 24 gaver, forstås, at du ikke når dem alle, som hjemmelavet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, de var. Jeg forstår ikke helt omtalte ekspedient, jeg gjorde faktisk opmærksom på, jeg ledte efter noget bestemt, men pyt, jeg mangler trods alt ikke garn

   Slet
 6. Det er altså også OK at tilkøbe lidt hjælp ;-) Det er svært, når der skal findes 24 stk - derfor er jeg gået over til adventspakker :-)
  Har tænkt meget på dig - lyder i hvert fald som om, du havde nogle gode dage sammen med svedsken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg også gøre på et tidspunkt, men jeg har jo elv startet det hele, så mon ikke jeg holder ud et par år endnu :-)
   Jeg havde nogle virkelig skønne dage i København; derudover ved jeg stadig intet

   Slet