Sløjfer

mandag den 22. december 2014

Julefreden sænker sig

Julen har gjort sit indtog her i huset. Datteren og Svesken kom hjem i fredags og bliver til 1. juledag. Juleaften kommer Færingen med børn og mor, så jeg ser frem til en hyggelig juleaften.

Datterens sidste adventsgaver er pakket ud, begge strikket af mig


Vanter strikket på p 3½ i Navia Duo fra lageret og


Tørklæde hæklet i Navia Duo - også fra lageret - på nål nr. 6 

Jeg har besluttet mig for at holde fri i juledagene. Bagefter begynder jeg at rydde op og smide ud, inden jeg smutter til Sjælland.
Ejendomsmægleren har været her i dag, det er altså lidt mærkeligt at skulle sælge et hus, jeg er rigtig glad for at bo i, men jeg håber, jeg finder noget godt i Storkøbenhavn, når jeg kommer så langt

22 kommentarer:

 1. Rigtig glædelig jul til dig dine kære. Håber du snart får solgt og finder en god bolig i hovedstaden. Håber 2015 bliver et godt år for dig. Pøj, pøj med det nye job!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', det nye år starter i hvert fald i fuld fart :-)

   Slet
 2. Store nye ting som kommer til deg - lykke til - en dør er lukket og tusen er åpne :-)) Hjertelige hilsene fra meg. Masse lykke 2015.
  Ha en riktig fin jul, ønskers deg og dine. Klem fra Viola.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja, nu går det heldigvis atter mod lysere tider

   Slet
 3. Rigtig glædelig jul. Det er også vigtigt at gi sig tid til at nyde, du skal jo nok nå det hele alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det heldigvis sådan, at jeg når det, jeg kan, og vi kommer vist ikke til at mangle noget

   Slet
 4. Også en rigtig glædelig jul til dig og dine,2015 får da en start der vil noget,så det kan da kun blive godt :) Lækre varme handsker-dem kan man bare aldrig få for mange af

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan næsten ikke fatte det, det går bare så stærkt lige pludselig

   Slet
 5. Du må have en rigtig dejlig jul sammen med dine kære. Det lyder som en god idé at slappe af i juledagene - for der kommer da til at ske ting og sager til nytår. Hold op hvor er det bare godt, som tingene er gået i hak. Selvfølgelig er der et kapitel der lukker, når du nu skal sælge dit dejlige hus - men mon ikke også du finder det helt perfekte i Storkøbenhavn ? det er jeg sikker på. Det ser ud til du har ramt en heldig åre lige nu :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tingene går bestemt min vej lige nu, og det vil da være dejligt, hvis det fortsætter - selvom det går vildt stærkt

   Slet
 6. Det krydser vi fingre for, Lone - du skal nok finde noget godt, ikk? :-) Skønne adventsgaver - lige til at bruge nu i kulden :-) Lyder som om det er blevet rigtig jul - glædelig jul til jer alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig finder jeg noget godt, også selvom priserne på 'øen' er noget højere end her :-)

   Slet
 7. Sådan at rykke teltpælene op er en mental kolbøtte!
  Du ønskes en god jul midt i flytte planerne.
  God ide at stille dem på pause og nyde helligdagene...

  SvarSlet
  Svar
  1. Julepausen er meget velkommen, min hjerne har kørt på højtryk, der er bare så mange ting, der skal ordnes - men først holder vi en dejlig jul

   Slet
 8. Jamen for søren - det var gået hen over mit hoved - at det var i København dit nye arbejde lå. Det betyder tæt på datter og svesken - det lyder rigtigt dejligt :) Kan I alle have en rigtig god jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det nemlig, det bliver fantastisk at komme tæt på dem begge to :-)

   Slet
 9. Det goer du helt sikkert. Der maa ogsaa findes dejlige hjoerner derovre. Held og lykke med det hele og glaedelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Og jojo, der findes skam også gode steder at bo på Sjælland

   Slet
 10. Glædelig Jul herfra og alle de bedste ønsker for det nye år, med alle de nye ting som kommer til at ske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', og i lige måde.
   Det bliver hektisk men godt

   Slet
 11. Kære Lone. Sikker på I har haft nogle skønne dage sammen - det bliver dejligt for jer alle tre at komme tættere på hinanden. Men for Søren det er da både underligt, vemodigt og besværligt at rykke sig selv op og flytte til en helt anden ende af landet, men som i eventyrene skal det nok ende godt :-) håber det ikke må blive alt for langsommeligt at få solgt dit hus. God jul og god ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft nogle fantastiske dage, og ja, det bliver så dejligt at komme tæt på Svesken og Datteren, men indrømmet, som jeg sidder her og nyder freden ovenpå juledagene, har jeg slet ikke lyst til at flytte. Jeg har tit været træt af mit gamle hus, nu er det pludselig fantastisk - heldigvis ved jeg, det næste sted også bliver 'hjem', det er bare ret uoverskueligt lige nu

   Slet