Sløjfer

lørdag den 14. marts 2015

Jeg føler mig som en snurretop

Jeg skal da lige love for, der sker ting og sager i mit liv for tiden.
Salget af mit eget hus er ved at være afsluttet, der mangler kun lige en refusionsopgørelse.
I mandags flyttede mine forældre på plejehjem. Begejstringen er til at overse, min mor brokker sig over, de ikke er i orden endnu :-)
Mandag eftermiddag blev deres hus sat til salg på nettet, tirsdag var det i avisen - og onsdag var det solgt !! Nu ved jeg da i det mindste, hvad jeg skal lave i påskeferien :-)

Jeg får dog også strikket - lidt. Lige inden jeg flyttede, købte jeg garn hos Hønsestrik til denne smukke jakke. Desværre er den blevet for lille, så når jeg engang får tid (ha ha) vil jeg prøve at sælge den.
Jakken er strikket i Dansk Pelsuld fra Hjelholt, hvor opskriften også kommer fra. Jeg har brugt knap 400 gr af den blå og knap 50 gr af den sorte.

32 kommentarer:

 1. Hold da op - det var da nogle utroligt hurtige hussalg. Og ja, så ved du da, hvad du skal få tiden til at gå med, hvis to huse skal ryddes. Ærgeligt at din jakke ikke passer dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit eget hus er heldigvis tømt og overdraget til køber, så nu satser jeg på masser af hjælp til mine forældres hus, hvor de har boet siden 1970

   Slet
 2. Hold da op en masse opgaver du står i, godt du også når at nyde lidt strik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er simpelthen nødt til at gribe strikketøjet ind imellem alle de andre opgaver, ellers kan jeg slet ikke følge med

   Slet
 3. Ja, man kan hurtigt få noget at se til. Dejligt i er kommet hurtigt igennem begge hussalg. Trist med jakken, mon ikke den skønne sag er hurtigt solgt, så du kan komme i gang med noget nyt, hvis du skulle få tid ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt, så hurtigt det er gået, men det er jo dejligt at få det overstået i en fart
   Strikketøjet glemmer jeg ikke, det bliver bare ikke til så meget

   Slet
 4. Det er da lige til at blive rundtosset af. Det var godt nok hurtigt dine foraeldres hus blev solgt. Nu kommer bare alt arbejdet med det suk. Haaber du ikke skal staa med det alene + at dine foraeldre falder hurtigt til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine forældre har heldigvis et par gode hjælpere, ellers er det jo lidt umuligt, når jeg bor langt væk

   Slet
 5. Forbløffende hurtigt salg af husene...
  Somme tider bliver man overhalet inden om af livet!
  Du må prøve at holde skruen i vandet og følge med efter bedste evne... Husk nu at holde pauser... ellers kan sjælen ikke fælge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dette er da overhalinger af de hurtige. Jeg kender alt for godt til stress, så jeg tvinger mig selv til at falde ned i sofaen med kaffe og strikketøj, så jeg ikke havner i fælden

   Slet
 6. Du kommer da bestemt ikke til at kede dig Lone sikke en masse der skal ordnes håber også at du nyder dit nye liv i København

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det er der ingen fare for :-)
   Jeg trives dog i fineste form, men glæder mig til at finde bolig og falde en anelse til ro

   Slet
 7. tillykke med salget - så kan du begynde at kigge efter et nyt sted i nærheden af dit nye job.

  Sød bemærkning om din mor - bliver man lidt utålmodig med alderen :) ?? genkender det fra min mor. Ingenting går stærkt nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Det er altså sjovere at finde nyt end at sælge det gamle
   Min mor har altid været utålmodig, men det har nået nye højder de seneste år; alt skulle helst have været færdigt i går :-)

   Slet
 8. Wow det var hurtigt , mentalt kan man jo næsten ikke nå at følge med når det går så hurtigt , håber der er nogle til at hjælpe med at tømme/ flytte de to huse- ellers må der kunne købes lidt ekstra hjælp til dine forældres hus,håber dine forældre falder til når der først kommer ro på det hele,deres liv må jo også føles som om det hele er blevet hældt på gulvet fra en spand ,og så er der kun at få det hele fyldt i igen , desværre ikke altid en succes - kender det fra min mormor :(
  Din strikkede jakke er jeg sikker på bliver solgt hurtigt ,hvor er den smuk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk mentalt, jeg har sværest ved at følge med, det praktiske skal jeg/vi nok klare.
   Min søster har lige været på besøg hos de gamle, og det er desværre ikke gode historier, hun fortæller - øv

   Slet
 9. Dejligt med de hurtige hussalg, nu behøver du "kun", at bekymre dig om, at få dem ryddet. Din mor falder forhåbentligt snart til ro. Håber du trives i dit nye job? Den fine jakke sælges sikkert lige så hurtigt, som husene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit hus er heldigvis klaret, og vi har sat 'folk' i gang hos vore forældre, så det meste er forhåbentlig klaret, inden jeg kører til Aalborg i påsken.
   Jeg trives som en fisk i vandet, og det giver heldigvis masser af overskud

   Slet
 10. Det var dog helt utroligt...men skønt at det så også er på plads!! Tillykke med det hele:-) øv med jakken..den er blevet flot..men sikker på der er en anden som så bliver glad ;-) håber der også snart falder ro over din mor - men kan godt forstå det må være svært nogle gange..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, ja, vi sover ikke tiden væk i vores familie 😁
   Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må være at forlade sit mangeårige hjem, fordi man ikke kan klare det mere

   Slet
 11. Jeg har godt set modellen inden hos Høsestrik, den rigtig flor, ærgerligt at den ikke passer. Jeg synes ellers de snakker om at det er svært at sælge huse, åbenbart ikke alle steder. Håber at du er ved at være kommet på plads i det nye og at du snart får lidt ro på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, hussalget er på vej op igen. Både mit og mine forældres er i Aalborg, og her i Storkøbenhavn går det rigtig stærkt, selvom nogle huse står meget længe.
   Nu håber jeg bare, jeg snart finder noget godt at bo i selv 😊

   Slet
 12. Hold da op - skal da lige love for det hele bare flasker sig for dig. Tænk at det blev solgt så hurtigt ! . Det må være en super ejendomsmægler .. Det er en rigtig fin trøje du fik lavet - ærgerligt den ikke lige passer. Men mon ikke der er en køber til den også :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt. Jeg havde en god ejendomsmægler til at sælge mit hus, mine forældres blev solgt via en nabo, som selv kontaktede mægleren.
   Jeg ved ikke, hvad der sker med mit strik, jeg strikker samme str som altid, nu har jeg tabt 10 kg, og trøjerne er for små?

   Slet
 13. Puh, det forstår jeg godt, der sker godt nok noget. Men alt i alt er det jo godt. Bortset far Jakken, ærgerligt at den er for lille for den er ret fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt nemmere at have mange bolde i luften, når det er positive ting, der sker

   Slet
 14. Sikken en skøn jakke du har strikket - ærgerligt den ikke passer, men måske strikker du en ny senere når der er mere ro på det hele - god arbejdslyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke umuligt, der kommer en ny jakke på pindene en dag, når jeg igen får overskud
   Tak skal du ha' :-)

   Slet
 15. Ja, du snurrer da gevaldig rundt Lone - det bliver dejligt, når det hele falder lidt på plads. Skøn Chanel-jakke, du har lavet - virkelig ærgerligt, at du ikke kan passe den. Jeg er nu sikker på den nok skal finde en ny ejer - det er jo en klassiker og så i en meget flot farve ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det glæder jeg mig meget til. Jeg bor fint hos gode venner, men det bliver dejligt at få mit eget - også for vennerne :-)

   Slet
 16. Hvor er den bare fin.. Jeg har netop strikket en også, blot en anden farve.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Camilla - håber, din blev bedre i størrelsen :-)

   Slet