Sløjfer

lørdag den 12. juni 2010

Min bøn er hørt

Mit nye pas er ankommet. Dét kalder jeg da hurtig ekspedition. Ferien er bestilt, en uge i
AL NABILA GRAND MAKADY RED SEA EGYPT, hold da op, hvor jeg glæder mig.
Vi rejser på torsdag; det holder mig oppe denne weekend, hvor jeg arbejder tre x 18-06. Godt jeg har mørklægningsgardin i mit soveværelse, så jeg kan få sovet noget mellem vagterne.

6 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok hårdt med de vagter - så tillykke med passet og den forestående tur :-) Det bliver vist godt at komme væk fra regnen, eller måske mest kulden ;-)

  SvarSlet
 2. Kan du have en rigtig god tur hvis ikke vi ses inden. Knus og Kram G

  SvarSlet
 3. God tur god tur god tur og nyyyyyydddddd solen og varmen.

  SvarSlet
 4. Er ikke særlig misundelig! God tur, og GLÆDER os til at se dig snart!

  SvarSlet
 5. Der har sneget sig en ekstravagt ind i denne weekend, normalt har vi 'kun' lørdag/søndag. Til gengæld giver det så fri på tider, hvor de fleste andre er på arbejde.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjemmefra, ikke så meget på grund af vejret, men fordi foråret har været sejt at komme igennem med bl.a. to operationer - jeg synes, jeg har fortjent det, selvom haven er blevet omdannet til en jungle og trænger til ikke bare én kærlig hånd, men nærmere en hel hær

  SvarSlet
 6. Hej Lone. Velkommen hjem fra ferie, håber det har været en super tur. Jeg har fået en beboer på nu 4 mdr., 4 ben lang hale...supersød og kærlig og hun hedder Anna. Min mailadresse er stadigvæk elywa@mail.dk Har du mon tid til at strikke et lille tæppe til en baby-pige der gerne skulle komme frem i lyset ca. 25.August. Intet nyt herfra bortset fra Anna. Kærligst faster Ella

  SvarSlet