Sløjfer

fredag den 29. oktober 2010

Godt man har lager

Jeg er lige blevet ringet op fra værkstedet, som skal se på min strandede bil. Da jeg nu alligevel skal undvære bilen, blev vi enige om, at de lige så godt kan lave service på den.
Tilbage til opringningen: efter at have remset alt det op, der skal laves, kom chocket så: 22.000 kr skal jeg afsætte - pyha, tør ikke engang regne ud, hvor mange timer jeg skal arbejde for at betale sådan en regning.
Sikke en start på weekenden, må vist hellere nyde et glas rødvin eller to i aften - mens jeg stadig har råd til det.
Godt jeg har et stort garnlager, det varer vist lidt, før der atter bliver overskud på kontoen til lækker uld.

torsdag den 28. oktober 2010

København og bil på værksted

Mandag formiddag kørte jeg til København for at tilbringe et par dage med datter og barnebarn. Vi hyggede, snakkede og var på osetur i Rødovrecentret.
På vej til Staden havde olielampen i bilen brokket sig med jævne mellemrum. Jeg fik checket oliestanden næste morgen, den var fin. Jeg turde dog ikke køre de 420 km hjem uden at smutte omkring et værksted, og det viste sig at være et klogt træk, de beholdt nemlig bilen.
Jeg blev udstyret med lånebil, så jeg kunne komme hjem - den skal byttes med min egen på mandag - så det bliver til en hurtig tur til Kbh igen efter et par arbejdsdage

lørdag den 16. oktober 2010

Regndråber

Er vist blevet til silende regn, jeg har i hvert fald droppet 'dråberne'


Regndråber - uden dråber - fra Annette Danielsen, strikket i 2-trådet Navia

onsdag den 6. oktober 2010

Travlhed og rod

Jeg har heldigvis varme på, rørene er skiftet, nu skal resten 'bare' bankes op, så der kan komme nyt gulv på - både i badeværelse og i gangen. Og joh, forsikringen betaler skam.
I øjeblikket er jeg ved at tømme skabene i gangen, så der også kan lægges gulv under dem; hold da op, hvor er der meget i de skabe. Lige nu står det hele i flyttekasser, men da jeg ikke har planer om så mange skabe fremover, må jeg vist hellere lægge en plan.

mandag den 4. oktober 2010

Vand i badeværelset - under gulvet

Jeg har haft helt lukket for varmen hele sommeren. Jeg havde problemer med varmen i gulvet på badeværelset, men troede bare, det var den gamle ventil, der havde sat sig fast.
En tilkaldt VVS'er kunne til gengæld høre, at vandet fossede ud under gulvet, så det er nu brækket op; som I kan se, har rørene bestemt set bedre tider.

Lige nu skal det hele tørre, før mureren kan komme og lægge nyt gulv. Der er også skiftet rør i gangen, som ligger i forlængelse af badeværelset, så det er om at have lys tændt, når jeg bevæger mig rundt