Sløjfer

lørdag den 24. december 2011

Glædelig Jul

Klokken er 18, så mon ikke en stor del af jer har sat jer til et bord fyldt med god, traditionel julemad?
Jeg er lig emødt på arbejde, skal være her til kl 06 i morgen tidlig, men der er sørget godt for os - vi kommer bestemt ikke til at mangle noget.
Selvfølgelig vil jeg hellere have tilbragt aftenen med familien, men vi tager revanche på mandag :)

Glædelig Jul til jer alle!!

tirsdag den 20. december 2011

Pyyhh, hvor går det stærkt lige nu

Jeg arbejder 16-00 i denne uge. Juleaften skal jeg sågar arbejde 18-06, så det burde jo være rimelig nemt at komme gennem juledagene.
2. juledag kommer Datteren dog med sin kæreste og Svesken. Datteren vil gerne have julemad, når de kommer, så jeg slipper ikke helt for at komme ud og handle - godt jeg kan komme afsted fra morgenstunden.
I over en uge har jeg snottet helt vildt, håber sandelig, det forsvinder snart, så jeg ikke smitter Svesken.

torsdag den 8. december 2011

Kæmpesjal til veninde

En god veninde ønskede sig Det halve Kongerige i ekstra stor. Det er nu færdigt, og der er i hvert fald sjal nok til at gemme sig godt i hele vinteren


Sjalet er strikket i Navia Uno på p 7, så det er blødt og luftigt, selvom det er stort

lørdag den 3. december 2011

Lang arbejdsuge

Denne uge har været i arbejdets tegn. 3 dage á 08-16, torsdag 08-18, fri fredag og nu slutter den med 2x12 timer lørdag/søndag. Jeg har aldrig været vild med at arbejde 08-16, jeg når simpelthen ingenting, når jeg kommer hjem. I weekenden når jeg næsten kun lige at komme hjem, før jeg går i seng, så jeg kan være frisk til næste arbejdsdag. Men, her er så det gode ved det: når jeg kommer hjem søndag kl 18, har jeg fri indtil lørdag kl 18, dét er simpelthen det hele værd - hvor jeg dog glæder mig.

Og her får I lige et stemningbillede fra Sveskens fødselsdag:

Svesken er lige vågnet og forstår ikke helt det postyr, der er om hendes person, det er godt, man kan putte sig ind til mor