Sløjfer

fredag den 25. maj 2012

Gammelt, træt skrog

Jeg indrømmer blankt, jeg er vild med sommer, men lige nu er det simpelthen for varmt til mig. Selv en gåtur med hunden tager pusten fra mig.
Haven er ved at drukne i ukrudt, men varme og en gammel ryg holder mig fra at gøre noget ved det. Samvittigheden har længe været sort som kul, og nu har jeg taget konsekvensen og har ringet til et firma, der formidler haveservice; nu håber jeg så, de kan passe min have ind i deres andre gøremål.
Og nårh ja, så er jeg ramt af heftige hedeture, så jeg hopper under en kølig bruser flere gange om dagen. Jeg strikker dog stadig, og lige om lidt viser jeg også lidt frem - jeg skal bare lige finde et køligt sted at tage billeder • 13 kommentarer:

  1. Det er synd for dig, at du lider sådan under varme og hedeture. Hvor er det godt, at du forsøger at afsætte nogle af pligterne, tænk hvis du lige om lidt kan sætte dig i skyggen og glæde dig over haven.
   (Iøvrigt har jeg fået fortalt - af en der har prøvet det - at akupunktur hjælper på hedeture).

   SvarSlet
   Svar
   1. Tak Kirsten!Jeg har også hørt, at akupunktur kan hjælpe, men jeg hader nåle, så det skal blive virkelig rædselsfuldt, før det bliver en mulighed.
    Jeg satser virkelig meget på en havemand

    Slet
  2. Naar varmen kommer saadan helt pludselig har jeg ogsaa svaert ved at tage den. Den skal helt komme snigende saa man har tid til at vaenne sig til forandringen.
   Hedeture puha, det er noget jeg frygter. Min genbo klarede den med salvie-urtetea. Det ku' jo vaere.

   SvarSlet
   Svar
   1. Her gik jeg og bildte mig ind,jeg ikke ville blive ramt - og vupti, skal jeg love for, der blev skruet op for den indvendige radiator :)

    Slet
  3. Ihh.. hvor er det herligt at du siger/skriver tingene som de er ... Hatten af for det... Hilsen en der har det på præcis samme måde :-))

   SvarSlet
   Svar
   1. Jeg håber, vi klarer os igennem med humøret i behold - ja, det er jeg faktisk ret sikker på, vi gør

    Slet
  4. Altså Hvor er det godt at sige fra .....havefolkene kal nok klare ukrudet og du skal lære at takle mødet med dit medlemskab af hedeselskabet.......vi har ikke bedt om dette medlemskab og for pokker hvor er det ubehageligt.

   Desværre har jeg ikke den universale løsning ( jeg har været medlem i fem år) men har dog observeret at stress og chokolade forværre " tilstandene" i mit næste liv vil jeg helt sikkert være en mand......;-))

   God pinse
   Kh Jane

   SvarSlet
   Svar
   1. Hehe, jeg håber nu ikke, jeg nogensinde bliver en mand :)
    Jeg prøver mig frem med naturlige midler, finder jeg noget, der virker, skal jeg nok sige til

    Også God Pinse til dig

    Slet
  5. He-he. Du er ikke det eneste gamle trætte skrog, med hedeture og ukrudt i haven :-)

   SvarSlet
   Svar
   1. Næh, jeg ved det. Derfor er det også så dejligt at skrive noget, så mange kan forholde sig til og give deres besyv med - vi må stå sammen :)

    Slet
  6. Nej, hvor er det dejligt (!!!) at der er andre end mig, der døjer med varmen; jeg får så mange hug, når jeg brokker mig over den bageovn vi bor i i øjeblikket... ;o) Jeg melder mig også under hedeselskabets faner; desværre en bivirkning af den medicin jeg får for mit gamle skrog, men det kan desværre ikke være anderledes... ;( Jeg har brugt tre dage (med mange pauser) på oprydning og rengøring af campingvognen; det har været ulideligt varmt.

   Rigtig go' og varm weekend til dig...
   Kh Britta

   SvarSlet
   Svar
   1. Jeg kender det, man må ikke være utaknemmelig, når solen endelig er fremme. Det er jeg heller ikke, men 20-22 gr ville være fint med mig; så er der også til flere dage.
    Jeg ved lige, hvordan du har haft det med campingvognen, dét har ikke været sjovt. Jeg kan jo sidde musestille i sofaen og vupti, er tøjet drivvådt

    Også rigtig god weekend til dig, og lad os så satse på knap så varme grader til os, der sagtens kan klare os med mindre

    Slet
   2. Det var da en rigtig god idé med det havefirma !
    så kan haven igen blive til det sted hvor man kan slappe af og nyde
    frem for at det skal være en kilde til dårlig samvittighed og noget man ikke orker.
    spændende hvad der er du har gang i at strikke
    hilsen Mona

    Slet