Sløjfer

søndag den 10. juni 2012

Danish Air Show

Jeg er bidt af en gal flyver, har lidt jetfuel i årerne.
For mange år siden var jeg konstabel i Flyvevåbnet, ni år blev det til, inden jeg syntes, jeg havde udstået min værnepligt.
Derfor kunne hverken regn eller lavthængende skyer holde mig væk fra Flyvestation Aalborg i dag. Nogle af opvisningerne blev aflyst i løbet af dagen, men der var stadig mange flotte flyvninger. De har altså is i maven de piloter, der både ruller og flyver på hovedet i deres smukke fly.
Jeg fløj nogle få timer i T-17, et lille skolefly, da jeg var yngre, og når jeg tænker på, hvor mange G, sådan et fly kan trække, kan jeg levende forestille mig, hvordan kinderne har hængt skiftevis på brystet og i panden på jagerpiloterne i dag.
(G= tyngdekraftpåvirkning)

5 kommentarer:

 1. Det glæder mig at det flyshow kunne gennemføres. Vi var i Stauning om lørdagen til veteranflytræf, og jeg siger dig at det stod ned i stænger så det var en våd omgang, og der var selvfølgelig ikke mange fly. Vi plejer at flyve, da vi har et lille veteranfly, men vi blev nodt til at køre denne gang. Ja, det danske sommervejr kan være noget så lunefuldt. Vi må håbe at der er lidt bedre vejr i sigte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, hvor det lyder spændende med eget fly - bare det var mig :)

   Slet
 2. Ja saadan en tur kan jo goere een helt rynkefri hihi.
  Haaber at sommerfulgene bliver ved med at bakse i din mave. Dejligt for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe, sådan havde jeg slet ikke set på det, men du har da ret; det er en fantastisk måde at få rettet ansigtet ud på

   Slet
 3. Tillykke med den mulige forelskelse, det lyder dejligt! Og tillykke også med den færdige frk. Sommer, den er virkelig fin!
  Det flyverne overlader jeg til min søde far, som ligesom du også er ret tosset med den slags :)

  SvarSlet