Sløjfer

tirsdag den 26. juni 2012

Tid til strik

Den skønne færing (ham med sommerfuglene) har sin arbejdsplads i Afrika. Han har længe ventet på at skulle afsted, og i weekenden kom beskeden om, at afrejsen ville være onsdag morgen.
Sådan kom det ikke til at gå; allerede 10 min efter vi sagde farvel i morges, kom der besked om, at hans fly letter i eftermiddag. Jeg er på job, så nu må der siges farvel pr tlf - godt vi har haft en fantastisk god, lang weekend. Næste gensyn: 27. juli - pyha, det skal jeg da vist vænne mig til.
Nu har jeg så alt den tid, jeg har brug for, så nu skal der strikkes igennem

14 kommentarer:

 1. Det lyder som om det er alvorligt med din nye forelskelse, men selvfølgelig lidt trist at I først ses igen den 27 juli. Det er nu en dejlig tid med kriblen i maven. For mit vedkommende er det mange år siden at jeg har haft den fornemmelse. Jeg har været lykkeligt gift i 45 år. Håber at der bliver lidt mere tid til strik og blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mere alvorligt, end jeg havde forventet - og hold da op, det er skønt.
   Jeg har altid været lidt misundelig på folk, der holder sammen i rigtig mange år, men 45 år er vist meget at satse på i mon alder :-)

   Slet
 2. Hvis du strikker igennem, så er det hurtigt d. 27 juli og din sommerfugle vil flagre igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pindene gløder, de første par dage bliver de værste - og i næste uge skal jeg være sammen med datter og barnebarn, så jeg har noget at glæde mig til

   Slet
 3. Hmmmm - det er altså ikke værst at have en færing som arbejder udenlands, for tænk når han kommer tilbage :)))))))))

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, så får han da for alvor noget at se til, hehe

   Slet
 4. Avs, det er lang tid han er væk, men lige pludselig er han tilbage....... Du har ihvertfald noget godt at se frem til.

  Og mon ikke strikkepindene, datteren og barnebarnet er det bedst tænkelige selskab i ventetiden?!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan simpelthen ikke komme i bedre selskab, og jeg glæder mig meget til at være sammen med mit barnebarn (nå ja, og min datter)

   Slet
 5. Det er en spændende tid for liv ... at være forelsket er en vidunderlig ting. Jeg er sikker på, at du vil få mange flere smukke strikkede ting inden den 27. juli. Tak for komplimentet på mit tørklæde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I enjoy it so much, it's been far too long since last time

   Slet
 6. Ajjj tillykke med dine sommerfugle,det er bare skønt.God til dig:) Jeg har været lidt fraværende i vores dejlige blogland ,så jeg har lige læst de sidste indlæg....

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', jeg nyder det i fulde drag

   Slet
 7. Uha, det er lang tid, men med strik og godt selskab skal tiden nok gå hurtigt. Min mand er kun hjemme i weekenden og ofte kun godt et døgn; vi ser heller ikke meget til hinanden, men trives med det... Og så er der den kæmpe fordel at vi stadig er næsten nyforelskede efter 15 års ægteskab, for vi slider jo ikke hinanden op i dagligdags ting... ;)
  Så der er skam også noget positivt i at være væk fra hinanden, selvom det lige kan føles lidt træls de første dage... ;)

  Kh Britta

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal huske de positive sider, så går det fint. Jeg er vant til at være alene, så det går nok, selvom det da er lidt underligt.
   Til gengæld kan vi bare nyde tiden, når vi er sammen

   Slet