Sløjfer

onsdag den 15. juli 2015

På nær en enkelt dag

Som tidligere fortalt døde min mor den 14. april.
Tre måneder senere - på nær en enkelt dag - blev vi atter ringet op fra plejehjemmet, min far var sovet ind natten til mandag. Min far mistede simpelthen lysten til livet, da hans hustru gennem godt 57 år ikke var der mere.
Jeg fik afsat mine vagter til en god kollega, og så gik turen til Aalborg meget tidligt mandag morgen.
Fredag er der bisættelse, inden da er der en del, der skal ordnes; heldigvis er vi to til både at støtte hinanden og klare de praktiske opgaver.
Det var hårdt at miste min mor. Vi havde ikke vænnet os til tanken om, at vi ikke lige kunne ringe og få en snak - tabet af min far har måske derfor ramt endnu hårdere.
Vi har været priviligerede at have vore forældre så længe, 88 og 85 år blev de, men at miste dem begge på tre måneder er næsten ikke til at bære

16 kommentarer:

 1. Åh kære Lone...det gør mig ondt at høre..at miste en forælder er hårdt og sorgfuldt, men at miste dem begge på så kort tid må være så svært..
  de har været heldige at følges ad i mange mange år, og I har været heldige at have dem hos jer. Godt I er to om afskeden og alt det der følger med. Sender dig mange varme tanker og håber I på trods af sorgen må få en god og minderig dag i morgen.

  SvarSlet
 2. Det lyder forfærdelig hårdt. De bedste tanker herfra..

  SvarSlet
 3. Det gør mig ondt at læse. Så hurtigt så store tab.
  Pas godt på hinanden og del minderne.

  SvarSlet
 4. Jeg kondolerer , godt du har en at dele det med.

  SvarSlet
 5. Uanset hvor gammel man selv er, og hvor gammel ens forældre blev, så er det trist og mærkeligt at blive forældreløs. Også de bedste tanker fra mig.

  SvarSlet
 6. Kondolerer.
  Det er hård kost.
  Men det må være en lille smule rart at vide at de nu igen er sammen. Det må være SÅ mærkeligt og ubærligt at skulle undvære den, der har været en helt selvfølgelig del af ens liv i så mange år. Kan godt forstå, mange mister livslysten i den situation.
  Jeg håber, du kommer godt igennem både bisættelsen og den kommende tid.

  SvarSlet
 7. Kondolerer
  Det er godt nok hårdt og må være meget svært. Men det er skønt at du har nogen du kan dele det med, og sammen kommer I igennem det

  SvarSlet
 8. Kære Lone - jeg føler med dig og kondolerer . Det må være ufatteligt hårdt at miste dem begge med så kort mellemrum , og uanset hvad er det ikke noget man lige kan forberede sig på. Sender mine varmeste tanker .

  SvarSlet
 9. Åh Lone, det må være hårdt for dig. Mange varme tanker herfra.

  SvarSlet
 10. Det er en stor sorg at miste sine forældre og uanset, hvor længe man har haft dem bliver sorgen ikke mindre. Verdenen forandrer sig og den bliver aldrig det samme uden....
  Jeg kondolerer

  SvarSlet
 11. Må jeg kondolere....Sikke en sorg du må gennemleve lige nu.....man er jo aldrig klar til at miste det aller kæreste man ejer, uanset hvor gammel man er, men tænk på hvor heldige dine forældre har været....et langt liv sammen, som de så også næsten slutter sammen. Jeg sender dig her min varmeste og dybeste medfølelse!.

  SvarSlet
 12. Hvor er det trist. Det gør mig ondt for dig. Det er et stort tab og det tager tid at komme sig over. Jeg ønsker dig alt det bedste i din svære stund.

  SvarSlet
 13. Du har min største medfølelse. Sikke et langt kærlighedsliv de to har haft ❤ håber i fik en flot afsked i dag.

  SvarSlet
 14. Puha.. det må være hårdt at miste dem begge indenfor 3 måneder, sikke et chok for jer. Jeg mistede selv min far i januar, og det var ganske forfærdeligt. Tanker til dig.

  SvarSlet
 15. Åh jeg føler med dig! det er da bare for meget, håber virkelig at du har nogle at tale med for det har man bare behov for. Mange tanker selv om det er lidt siden !!

  SvarSlet