Sløjfer

lørdag den 29. august 2015

Et år er gået

Det er nu et år siden, jeg blev fyret hos KMD i Aalborg. Og sikke et år; jeg skal da love for, mit liv har taget en drejning.
Nyt job, flyttet til Sjælland, solgt/købt hus og mistet begge mine forældre.
Lige nu holder jeg ferie. Jeg har været en uge på Ibiza med denne skønne pige og hendes mor.


Det var en fantastisk ferie, vi badede dagen lang, og tilbragte flere aftener på stranden og så solnedgangen.
Inden vi tog afsted syede jeg en ny kjole til Svesken, jeg kunne simpelthen ikke stå for det skønne stof med slikprint, og den blev da også modtaget med et stort smil.


I den forgangne uge har jeg været i Sverige, kun min gamle hund og jeg


Vi boede i et lille hus ca 50 meter fra vandet, hvor Simba badede flere gange om dagen (det var for koldt til mig). Vi slappede af, gik lange ture, og jeg fik strikket og læst Kongens Fald af Johannes V. Jensen.
Nu er vi hjemme, men heldigvis har jeg endnu en uges ferie, hvor jeg vil tage mig af nogle af de mange opgaver i mit nye hjem.

24 kommentarer:

 1. Jeg har så tit tænkt på dig, Lone! Det har været et barsk år for dig, men det lyder som om, du er ved at være på fode igen.
  Skønne ferier, du fortæller om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, det er sødt af dig. Jeg er kommet rimeligt igennem, og nu er det tid at se fremad

   Slet
 2. Sikke et år... Annus Horribilis, som dronning Elisabeth sagde en gang...
  Dejligt at læse om en god ferie både med selskab og uden. Med tid til både nydelse og læsning.
  Fortsat god ferie... før det går løs igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en rigtig god betegnelse for det seneste år. Heldigvis er jeg omgivet af dejlige mennesker, der hjælper mig igennem

   Slet
 3. Der er godt nok sket meget det sidste år for dig. Så jeg håber at du få lidt mere ro i fremtiden. Dejligt med ferie og du har bestemt haft en god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt; godt jeg ikke vidste det for et år siden. Ferien har været fantastisk og jeg er nu klar til lidt mere ro og fred - forhåbentligt

   Slet
 4. Ja hold da op det har været et begivenhedsrigt år for dig. Livet kan hurtigt vende op og ned på alting. Dejligt med lidt ferie - det har du fortjent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt som livet kan ændre sig i en fart. Ferien har været nødvendig for at få lidt energi tilbage i kroppen

   Slet
 5. Ja, det må være noget turbulent at tænke tilbage på, men så er det da godt at vide, at du stadig står på fødderne! Meget fin kjole til Svesken - iøvrigt også den prikkede hun har på på billedet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når jeg tænker tilbage fatter jeg slet ikke, at der er sket så meget, det er utroligt, hvad man kan klare, når det skal være. Det bliver dog dejligt at få lidt ro på livet
   Den prikkede kjole kan jeg ikke tage æren for, den er købt :-)

   Slet
 6. Det er rigtig mange voldsomme begivenheder i løbet af et år. Ferie, har du sikkert haft brug for - og dejligt med en ferie med barn og barnebarn (og ferie alene med hund bagefter, lyder afslappende og rart :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Begge ferier har været dejlige og givet ny energi, og det trængte jeg godt nok til

   Slet
 7. Kære Lone. Pyyyh ja det har bare været en stor mundfuld ...der kan så hurtigt ske noget. Dejligt du/I har haft en skøn ferie :)lækker kjole ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige i overkanten må jeg sige, men heldigvis har jeg haft en fantastisk ferie og har fået batterierne ladet lidt op igen

   Slet
 8. Har tit tænkt på dig om hvordan det går, så det var dejligt at læse dit indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Majken. Nu kan det forhåbentlig kun gå fremad, og jeg kan komme lidt i omdrejninger igen

   Slet
 9. Godt at høre fra dig. Det er da voldsomt så meget, som er hændt dig i det forgangne år. Fornemmer, at du er landet på benene. Fortsat god ferie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg, men de mange omvæltninger har selvfølgelig sat sine spor. Heldigvis forgår ukrudt ikke så let, så jeg klør på, der er nok at se til :-)

   Slet
 10. Hold da op hvor hun ligner sin mormor ! samme glimt i øjet :o) dejligt at høre om jeres ferie på Ibiza. Ja der er sørme sket ting og sager i det år. Det skal jeg lige love for. Det har vist været noget af en karruseltur. Godt og skidt i en sammenblanding. Og det, der tilsyneladende var skidt, endte med at blive godt (fyringen, som hele året startede med). Jeg er glad for at rigtig mange ting løste sig på bedste vis - men det har været hårdt med forældrene. Du må være gjort af et særligt stof ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt vildt, kvinderne i min familie må have stærke gener :-)
   Heldigvis har det været en blanding, og der er sket meget godt, men at miste begge sine forældre inden for tre måneder, er næsten ikke til at kapere.
   Tro mig, jeg tager nogle dyk ind imellem

   Slet
 11. Livet går sin bane, kjære Lone, ønskers deg masse lykke.
  Herlig ferie det var. Jeg elsker ferie med datter og barnebarn, vi nytter ofte. Sist jeg var til Østersjøen... så fint. Håper du hadde en riktig god uke. Ønsker deg god start i morgen.
  Herlig kjolen har du sydd, så super morsom stoff-mønster. Jeg kan tenker meg, alle hadde glede... fantastisk.
  God søndag deg. Klem fra Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og somme tider går livet meget hurtigt :-)
   Ferie med datter og barnebarn er også det bedste, jeg ved

   Slet
 12. Ja, sikke da et år du har haft dig. Håber du er faldet til i dit nye hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der har været noget at se til. Jeg er rigtig glad for mit nye hjem, selvom der stadig er meget, der skal gøres

   Slet