Sløjfer

lørdag den 11. juni 2016

Jeg ved ikke helt, hvad der skete

men 'pludselig' havde jeg startet så mange nye strikkeprojekter op, at ikke engang jeg kunne overskue dem. Jeg besluttede derfor at gøre ét færdigt ad gangen.


Det første blev Lyse Nætter af Annette Danielsen. Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg valgte lige netop dén til at blive først færdig. Jeg synes, det er en skøn cardigan, men på p nr 3 tager det altså en evighed, og min tålmodighed er ved at være brugt. Heldigvis er jeg godt i gang med det første ærme, så jeg satser på, jeg holder ved, selvom der er mange spændende projekter, der venter

18 kommentarer:

 1. Ja DET kender jeg kun alt for godt selv. Nogle gange virker pind 3 magisk og andre gange tager den fem gange så lang tid at bruge som en 2,5 mm. Jeg har også haft den samme ide med ti-femten forskellige projekter igang på samme tid her på det sidste, så det kan være vi kan lave et lille sparrings-strikke-løb? Så får vi een ting færdig ad gangen. Fortsat god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har strikket meget på pind 3, men lige nu synes jeg slet ikke, det skrider fremad.
   God idé at holde hinanden op på strikke-monogami :-)

   Slet
 2. Lyder velkendt.... og medfører oftest en større oprydning i projekter der ikke er aktuelle læmgere! Pilop og videre i teksten!!!
  Øver mig i at holde projektantallet nede, men det er rart at have både udfordringer og tv-strik... og så er der det man liiige skal prøve..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en anden ting, der sker; jeg er lige nu ved at pille en cardigan op - den har jo fået lov at ligge, fordi jeg egentlig ikke var tilfreds. Nu SKAL den blå laves færdig før næste projekt - men ja, fristelser er der masser af

   Slet
 3. Naa saa det er dig der holder paa "frk Selvdisciplin"???Jeg mente nok hun var flyttet herfra.lol Lyse naetter, det er da fordi vi er igang med aarets lyseste naetter hihi.
  Puha, fristelserne staar i koe og det er saa svaert ikke at give efter. Suk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men hun er svær at holde styr på, men nu VIL jeg holde ud

   Slet
 4. Det fænomen kender jeg slet ikke ;-) Men hvor er det godt du snart er færdig - sikken lækker farve - glæder mig til at se det endelige resultat :-) Ha en dejlig søndag aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være dejligt med så meget selvdiciplin :-)
   Ja, farven er virkelig smuk, den får mig til at holde ud

   Slet
 5. Åh, ja det med masser af projekter på pindene er ret bekendt. God ide med st strikke den smukke blå trøje færdig. Jeg strikker en del på p 3, det tager godt nok tid, men resultatet bliver også smukt og let:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror simpelthen, det er for længe siden, jeg strikkede på pind 3, så jeg har glemt, hvor lang tid, det tager - men det går fremad

   Slet
 6. Hvordan går det med dit køkken - det ser helt vildt lækkert ud :) tænker det ikke er så godt - når du har tid til håndarbejde ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Køkkenet har det fint. Der mangler nogle småting som jeg satser på at få lidt hjælp til senere på ugen

   Slet
 7. uha jeg kender det problem, og ja pind 3 tager laaaaaaaaaaag tid, er selv i gang

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det føles længere, når der ligger projekter og venter :-)

   Slet
 8. Jeg kan godt lide mange projekter, men somme tider er det bedst med få :)
  Jeg hepper på ærmestrikningen, så alt det andet spændende også kan komme frem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige pludselig blev det bare alt for meget, jeg syntes ikke, jeg kom nogle vegne - nu skal den blå bare have ærmerne syet i

   Slet
 9. Masse strikke arbeid... ønsker deg god fortgang... og
  gleder meg å se :-))) Jeg har i gang mange også og
  og det er alltid igjen ett ønske - nye - for eksempel:
  "kan du hekler meg en bikini i 70-tallet" "Ja, jeg kan" sier jeg og tar heklenålen :-))
  Ha riktig god midsommarhelg. Klem fra Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fejrede Sankt Hans i silende regn, torden og lyn, men vi holdt ud, fik tale, sang midsommervise og så bålet brænde ud

   Slet