Sløjfer

onsdag den 1. juni 2016

Projekt køkken

Det kræver tålmodighed at få lavet nyt køkken. Ét er, at jeg ikke kunne lave ordentlig mad, jeg havde heller ingen køleskab. Det sidste løste jeg ved at købe en 24 liters køleboks, så kunne da jeg have det mest nødvendige på køl.
Jeg lærte også at tage tøj med, når jeg gik i bad; måske stod der en håndværker i gangen, når jeg kom ud igen; de havde nøgle og lukkede sig selv ind.
Men det værste er, at det bliver ved at trække ud. Den plan, jeg fik udleveret i starten, sagde tre uger. Nu er vi i uge fem, og køkkenet er stadig ikke færdigt
Her har I dog et par billeder, hvor jeg har forsøgt at snige udenom de ting, der ikke er færdige endnuJeg er næsten færdig med at 'flytte ind' i køkkenet, nu skal der indkøbes hylder osv, så jeg kan sætte lidt personligt præg på det

9 kommentarer:

 1. Jeg forestiller mig at det bliver så skønt, når det endelig står helt færdigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det helt sikkert, jeg er også meget glad for det

   Slet
 2. Hey hey, der er stil over det. Er det en bordplade med "indbygget" vask jeg ser der???? Det er saa laekkert, ingen vaemmelige kanter hvor all snavsen kan samle sig. Glaeder mig til flere billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret enkelt, jeg kan godt lide, der ikke er for mange ting, der 'stikker ud'
   Og ja, vasken er indbygget

   Slet
 3. Det bliver et flot hjem. Og med hensyn til håndværkere så er det nogle gange tilrådeligt at spille Mutter - skrap og slå i bordet. (Det kommer jo til at koste mere i arbejdsløn i den sidste ende)
  Hav en god weekend .

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg købte huset som dødsbo sidste år, så her er noget at gå i gang med.
   Jeg har heldigvis fast pris med håndværkerne :-)

   Slet
 4. Åh de håndværkere - de er svære at styre ;-) Især når man er i bad, he he ;-) Men jeg kan se det bliver et skønt køkken, når de engang er færdige :-) Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaja, grin du bare, jeg ville jo have taget livet af de unge mænd, hvis jeg var dukket op i Eva-kostume :-)
   Også god weekend til dig og dine

   Slet
 5. Øj hvor lækkert, at indrette og pynte er bare det allerhyggeligste af det hele :)

  - A

  SvarSlet