Sløjfer

lørdag den 25. juni 2016

Fridage på Feddet

Trods det, jeg har haft fri i denne uge, har jeg ikke strikket ret meget. Jeg har nemlig været så heldig at 'låne' Svesken, mens hendes mor passede arbejde, mit hus og min hund - et ret godt bytte, synes jeg.
Jeg havde lejet en hytte på Feddet Camping fra søndag til torsdag, og jeg skal da lige love for, vi har hygget os

 Som I kan se, er Svesken noget af en 'kravlenisse', hun kravlede rundt på alt, hvad der kunne kravles på.
Vi spiste selvfølgelig is hver dag, en enkelt dag nåede vi endda to. Vi fik også spillet forskellige spil, den unge dame tævede mig bl.a. dagligt i Uno.
Skøn, skøn lille ferie, som vi forhåbentlig får mulighed for at gentage på et andet tidspunkt.

lørdag den 11. juni 2016

Jeg ved ikke helt, hvad der skete

men 'pludselig' havde jeg startet så mange nye strikkeprojekter op, at ikke engang jeg kunne overskue dem. Jeg besluttede derfor at gøre ét færdigt ad gangen.


Det første blev Lyse Nætter af Annette Danielsen. Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg valgte lige netop dén til at blive først færdig. Jeg synes, det er en skøn cardigan, men på p nr 3 tager det altså en evighed, og min tålmodighed er ved at være brugt. Heldigvis er jeg godt i gang med det første ærme, så jeg satser på, jeg holder ved, selvom der er mange spændende projekter, der venter

søndag den 5. juni 2016

5. juni

Flaget blev hejst i god vind kl 08 i morges. Rigtig god Grundlovsdagonsdag den 1. juni 2016

Projekt køkken

Det kræver tålmodighed at få lavet nyt køkken. Ét er, at jeg ikke kunne lave ordentlig mad, jeg havde heller ingen køleskab. Det sidste løste jeg ved at købe en 24 liters køleboks, så kunne da jeg have det mest nødvendige på køl.
Jeg lærte også at tage tøj med, når jeg gik i bad; måske stod der en håndværker i gangen, når jeg kom ud igen; de havde nøgle og lukkede sig selv ind.
Men det værste er, at det bliver ved at trække ud. Den plan, jeg fik udleveret i starten, sagde tre uger. Nu er vi i uge fem, og køkkenet er stadig ikke færdigt
Her har I dog et par billeder, hvor jeg har forsøgt at snige udenom de ting, der ikke er færdige endnuJeg er næsten færdig med at 'flytte ind' i køkkenet, nu skal der indkøbes hylder osv, så jeg kan sætte lidt personligt præg på det