Sløjfer

lørdag den 22. januar 2011

Arbejdsweekend

Der er både gode og ikke så gode sider af skifteholdsarbejde.
I denne weekend skal jeg arbejde 18-06 både lørdag og søndag. Det er bestemt ikke det tidspunkt, jeg sætter størst pris på at arbejde, men jeg er til gengæld ret glad for den uges fri, jeg har, når jeg træt kravler under dynen mandag morgen.

5 kommentarer:

 1. Det må trods alt være dejligt med en hel uge, men der bliver jo nok også vendt lidt op og ned på ens rytme, så det tager noget tid at komme sig igen :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en arbejdsrytme. Det hele bliver da vendt op/ned de foerste par dage ikk??? Held og lykke med det, og rigtig god fri-uge bagefter.

  SvarSlet
 3. Joh, der går lige et par dage, før jeg har en 'normal' søvnrytme igen. De første par fridage er jeg simpelthen ikke til at drive i seng. Det er godt, jeg har en hel uge til at vende, men jeg kan da godt mærke, jeg ikke er 25 år mere

  SvarSlet
 4. puuh tror ikke jeg kunne fungere sådan ;) er dagplejer og har nogle livlige unger 48 timer om ugen, og så vores egne tre når dagplejebørnene tager hjem. Hvem sagde liv og glade dage ;)?

  Fin blog du har, jeg er vild med den strikkede vest du har lavet!!

  Kik forbi hos mig, måske jeg kan friste med en Give away eller to?

  SvarSlet
 5. Ja, det må være hårdt at arbejde sådan - det kunne jeg ikke. Heller ikke selvom der er en skøn friuge bagefter. Men godt der er nogen der kan - der er jo arbejde der skal passes på skæve tidspunkter.

  SvarSlet