Sløjfer

onsdag den 26. januar 2011

Tandlæge og lidt trøst

Jeg har været hos tandlægen i dag, bortset fra at blive stukket i, er det at gå til tandlæge det værste, jeg ved.Jeg overlevede dog endnu engang, og bagefter syntes jeg, jeg havde fortjent lidt trøst. Jeg er så 'uheldig', at min tandlæge bor lige over Designværkstedet i Aalborg, så det var jo nærliggende at søge trøst dér.
Jeg styrede mig dog og nøjedes med at købe tre ngl lilla Naturgarn, som skal omsættes til en jakke til Svesken.8 kommentarer:

 1. Ark..tal ikke om det tandlæge der ...jeg har ikke fået bestilt tid endnu, selvom jeg skulle have gjort det for længe siden...Naturgarn er bare noget af det lækreste garn der findes...

  SvarSlet
 2. Åhh tandlæger er altså noget af det værste :(((

  Selvfølgelig skulle der da lidt trøst til !!!

  SvarSlet
 3. Ja, dér kunne jeg også have søgt trøst...

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se jakken. Det er en super flot farve. Du må bare gøre tandlægebesøgene til shoppetur. Have aftalt med dig selv at du må gå amok for et eller andet beløb i designværkstedet bagefter..:-)

  SvarSlet
 5. Det naturgarn er saa laekkert. God idé at troeste-garn-koebe efter et tandlaegebesoeg. Det kunne vaere jeg skulle indfoere det hehe. glaeder mig til at se troejen til sveske.

  SvarSlet
 6. Efter tandlæge besøg må man bare trøstes:)

  SvarSlet
 7. Tror næsten vi må ha´ samme tandlæge - jeg trøster mig også altid i Designværkstedet efterfølgende :-) Du har været meget standhaftig, kan jeg se :-)

  SvarSlet
 8. Det var også svært at styre sig, men det er jo heller ikke fordi, jeg ligefrem mangler garn

  SvarSlet