Sløjfer

søndag den 5. august 2012

Opdatering om dit og dat

Min far kom hjem fra aflastning for et par uger siden, og ligger nu i en hospitalsseng hjemme i stuen; det ser desværre ikke for godt ud. Der kommer masser af hjælp hver dag, men min mor føler, hun bor på en banegård; hun er både fysisk og psykisk meget påvirket; det er en hård tid for dem begge. Jeg kører forbi, så tit jeg kan, men føler egentlig aldrig, det er nok, den dårlige samvittighed tynger konstant.
Heldigvis er der også positive ting i mit liv. Jeg ser stadig færingen, og sommerfuglene lever i bedste velgående. Han er temmelig utilregnelig, når det kommer til arbejdstider, jeg ved aldrig helt, hvornår han er ude eller hjemme, men jeg nyder hvert et minut, når han er her.
Og så har jeg færdiggjort Karla helt efter opskriften. Vil min datter ikke have den, sætter jeg den til salg på Amio, og så har jeg jo også en god grund til at strikke en ny til mig selv
Når jeg nu er ved opdateringerne: jeg mærker kun sjældent noget til hedeturene, gad vide om jeg virkelig er sluppet så let, eller der kommer mere senere? Lige nu nyder jeg det i hvert fald

7 kommentarer:

 1. Du gør jo, hvad du kan:-) Jeg tænker tit på, hvordan det må være at have gamle forældre med alt, hvad alderdommen kan bringe. Begge mine forældre døde for mange år siden, så jeg kommer ikke til at opleve det. Jeg håber, at du kan komme igennem uden at være alt for hård ved dig selv :-)

  Og tillykke med alt det positive i dit liv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt ikke sjovt med forældre, der efterhånden ikke kan klare sig selv; men jeg har i det mindste haft mange gode år sammen med dem

   Slet
 2. Godt du tager forbi så tit du kan, så gør du jo en forskel for dine forældre. Når der kommer så mange forbi, vil det nok gå ud over en' på den ene eller den anden måde.
  Pas på dig selv, så du også har overskud til din hverdag for ellers bliver du måske syg af stress.

  Dejligt, at der også er plads til sommerfugle og kærlighed i dit liv lige nu.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at slappe af så meget som muligt, har før været ramt af stress, og dét er bestemt ikke sjovt

   Slet
 3. Den dårlige samvittighed kommer let til os. Men glæd dig over, at du har mulighed for at komme tit forbi. Det må være forfærdeligt, at bo meget langt væk, når forældrene bliver gamle og har brug for hjælp.
  Og dejligt med sommerfugle - og sjældne hedeture :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er godt at kunne køre forbi og følge med i, hvordan det står til

   Slet
 4. Du har da noget at se til med dine gamle forældre. Godt at du bor så tæt på. Det kan somme tider være svært at klare hvis man også gerne vil være noget for sine børn og evt. børnebørn. Håber at du hurtigt kommer over hedeturene og dejligt for dig med færingen.

  SvarSlet