Sløjfer

torsdag den 2. august 2012

Operation oprydning

Jeg har startet en kæmpe oprydning i mit krearum, som aaalllt for længe har set forfærdeligt ud. Jeg skal love for, jeg finder mange spændende ting derinde, bl.a. en del UFO'er.
Jeg har besluttet af tage dem én ad gangen, efterhånden som jeg får fingrene i dem. Indtil videre er to halvfærdige cardigans pillet op og garnet gemt i poser med labels, der fortæller, hvor meget der er og strikkefastheden, så det bliver nemt at bruge til et senere projekt.
Jeg gør også lidt færdigt:


Denne trøje strikkede jeg egentlig til Svesken, men da jeg nåede til knapperne, var den ikke længere interessant, og nu er hun forlængst vokset fra den. Nu er knapperne syet i, og trøjen sat til salg på Amio
I en anden bunke lå et sengetæppe, som jeg har hæklet på, når jeg trængte til pause fra strikkepindene. Her skulle hæftes et hav af ender og hækles en kant på.


Enderne har jeg klaret, kanten må komme på, når jeg engang når frem til posen med resten af garnet. Det er faktisk det tredje tæppe, jeg hækler efter dette mønster, så til næste tæppe må jeg finde på noget andet.
Tæppet er hæklet i sort Hæklegarn nr.5 på nål 3, og jeg har brugt ca 20 ngl


10 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at få ryddet op. Jeg har også foretaget en kæmpe oprydning og man finder ting som man havde glemt eksisterede. Det er jo det man kan bruge nogle kedelige regnvejrsdage til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har allerede fundet strik, jeg ikke engang kan huske, jeg er gået i gang med :-(

   Slet
 2. Jeg er også i gang og det frigiver altså en masse energi at få det gjort - det er så dejligt :-) Troede slet ikke, du var sådan én, der havde ufo´er ;-)

  Sikken et fint tæppe, hvad er det monstro for et mønster? 20 nøgler - det må give et pænt stort tæppe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, hvis du vidste, hvad jeg har liggende, pyha. Men nu skal det altså være slut
   Jeg har hæklet 16 firkanter, som hver måler 60 x 65 cm

   Slet
 3. Du kan da også lige trampe på min dårlige samvittighed, ti hi.
  Jeg akal også igang inde på mit krea rum, så send lidt inspirations energi i min retning, tak.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været meget meget længe om at tage mig sammen, så du får det såmænd også gjort en dag
   Inspiration: Jeg kan atter finde det, jeg leder efter

   Slet
 4. Jeg har masser af ufoer og kan desværre huske dem alle; men jeg har jo heller ikke strikket så længe - måske det ser anderledes ud om fem år :-)

  Har en veninde der lige har fundet et Hanne Falkenberg kit i sin campingvogn; hun havde fuldstændig glemt hun havde det kit (gad nok vide hvordan ting kan blive væk og gemme sig i flere år i en campingvogn.....men hvad ved jeg; jeg har ikke selv campingvogn!).

  Jeg har masser af rod og mærkelige ting liggende rundt omkring!!! Er på ingen måde ordensmenneske, men indtil videre har jeg overblik over mit garn og alt strikkerelateret...... Meget rart at der er bare ét område jeg har lidt styr på :-)

  Sejt med det tæppe iøvrigt! Sikke et stort og flot arbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg har strikket det meste af mit liv, men jeg har aldrig haft så mange ufo'er og så meget garn, som jeg har nu
   Jeg er heller ikke et ordensmenneske, men for pokker, hvor er det dejligt at få orden i tingene

   Slet
 5. Uha. Jeg er under ombygning men inden for de næste par uger bliver mit nye krea værelse færdig. Det betyder at jeg skal rydde op i 40 kvm garn, lærred, perler og div. Jeg er helt sikker på at der også vil dukke ting op som jeg for længst har glemt alt om.

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så er der noget at se til, pøj pøj med det

   Slet